Naar boven

Inspiratie voor je vakantie in Thailand

Thailand vakantie, bootjes
Slaap bij bergvolkeren tijdens een onvergetelijke jungle trekking, verken het spectaculaire Cheow Lan Lake per kano en waan je als een echte Robinson Crusoë op een onbewoond eiland. Wij hebben de beste plekjes op Thailand alvast voor je uitgezocht. Wij zijn een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. We verkopen de manier van reizen die wij zelf het leukste vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt. Verder regelen wij die excursies die je volgens ons niet mag missen, individueel of in kleine groepen. Geen massa dus. Laat je inspireren door wat je leest en ziet en stel je persoonlijke Thailand reis samen.
Decorative torn edge
Thailand

Online Thailand Magazine – September 2020

Bekijk 80 pagina’s bomvol inspiratie over Thailand. Klik op de fullscreen-optie om het magazine op een groot formaat te kunnen lezen.

Onze favoriete plekken tijdens je Thailand vakantie

Trek in het hoge noorden?

Wil je het ongerepte en authentieke Thailand ontdekken? Maak dan kennis met de Karen: een Thaise stam die in het soms ruige berggebied rondom Chiang Mai woont. Tijdens een tweedaagse trekking wandel je samen met een gids van dorp naar dorp waar je kennis maakt met de tradities van deze bergvolkeren. Je begint in de bossen en heuvels, met af en toe uitzicht op een waterval. Naarmate de tocht verder gaat wordt je meer uitgedaagd, want de paden worden steiler en smaller, langs roestbruine kliffen. Je overnacht bij de Karen thuis op een bamboe matje in een huisje op palen en op een simpele kachel wordt een lekkere maaltijd voor je gekookt.Terug naar de bewoonde wereld ga je per bamboevlot de rivier af. Een unieke ervaring en een bijzondere combinatie van cultuur en natuur tijdens je Thailand vakantie!

Magisch jungle avontuur in onze ecolodge Anurak

Ver weg van de massa, midden in het Khao Sok National Park, ligt ons eerste ‘hotel met een hart’: Anurak Community lodge. Een plek waar natuur en mensen in harmonie samen kunnen komen èn die een positieve bijdrage levert aan duurzaamheid. Als een echte ontdekkingsreiziger ga je samen met een gids op een avontuurlijke tocht door de ongerepte jungle van dit Nationale Park. Hier steek je een kloof over via een wiebelige brug, klim je over omgevallen woudreuzen en sta je soms oog in oog met de vreemdste dieren. Lekker sportief bezig zijn kan hier ook! Je kunt het spectaculaire Cheow Lan Lake per kano verkennen, fietsen door de groene valleien van Khao Sok of heerlijk verkoeling zoeken in de Sok-rivier, waar je ook nog op raft avontuur kan gaan. Na de indrukwekkende jungle kun je heerlijk gaan uitrusten op één van de vele parelwitte zandstranden die Thailand rijk is.

Op een onbewoond ei-eiland…

…loopt niemand voor je neus! Want op dit onbewoonde eiland ga je echt ‘off the grid’ het grote avontuur aan tijdens een mini-expeditie. Je slaapt in een tent op een hagelwit strand omringd door prachtig koraal waar je heerlijk kunt snorkelen. Samen maak je vuur en wordt er een BBQ gehouden met vers gevangen vis. Met het geluid van de golven val je in slaap, een unieke belevenis! Iets meer luxe? Ook op het bounty eiland Koh Hai kun jij in de voetsporen treden van Robinson Crusoë. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van rust en ontspanning. Eindelijk eens dat goede boek uitlezen, je verwonderen over de kleurenpracht in de lucht bij de ondergaande zon of een duik nemen in de zee die prachtig blauw kleurt. Een heerlijke afsluiter van je Thailand avontuur!

Laat je inspireren door onze blogs

Welke plekken moet je nu echt bezoeken in Thailand? Of wil je meer informatie over onze Riksja Ecolodge in Thailand? Wanneer kan je het beste naar Thailand reizen? Lees onze artikelen die je kunt gebruiken ter inspiratie of ter voorbereiding op je Thailand-rondreis.

background-pattern