Rondreis Vietnam

Unieke individuele rondreizen op maat

✔ Boek vóór 1 oktober 2021 en heb de zekerheid van gratis annuleren of wijzigen tot 14 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.

Kant-en-klare rondreizen die je gerust aan kan passen, hier een dagje langer, daar een dagje korter. Met onze flexibele Vietnam-rondreizen nemen we je het werk uit handen en zijn de beste reisroutes alvast voor je uitgestippeld. Je kunt je individuele reis natuurlijk ook zelf samenstellen met onze bouwstenen. Je slaapplekken zijn al geregeld: slaap jij in een fijn stadshotel of bij de locals thuis in een homestay? Bel of mail ons: wij, Vietnam-experts Nina, Rebecca en Vincent, helpen je graag op weg met het plannen van jouw rondreis door Vietnam.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd
1
2
3

Individuele rondreizen in Vietnam

Helaas, 0 resultaten voor jouw filters.

Rondreis Vietnam: goed om te weten

Onze favoriete rondreis door Vietnam

Vietnam wordt vaak opgedeeld in drie regio’s. Namelijk Noord-, centraal- en Zuid-Vietnam. Iedere regio heeft haar eigen kenmerken en daarom kan een rondreis Vietnam erg afwisselend zijn. De beste reisroute door Vietnam hebben wij vastgelegd in onze rondreis met alle hoogtepunten van Vietnam, namelijk: Go Vietnam. Tijdens deze Vietnam rondreis start je in Hanoi, waar je onder andere kunt genieten van vele street food tentjes, tempels en musea. Vervolgens vertrek je naar Halong Bay, waar een prachtige boottocht op de planning staat. Tijdens deze Vietnam rondreis ontdek je ook de oude handelsstad Hoi-An en de omliggende rijstvelden. Ook een stukje ontspanning in het zuiden van Vietnam is inbegrepen. Geniet van de prachtige natuur op dit Palmeneiland om vervolgens het laatste deel van je reis vol energie te kunnen vervolgen. Ho Chi Minh City is een stad vol met bezienswaardigheden. Ook breng je een bezoekje aan de Cu Chi-tunnels die 30 kilometer ten noordwesten van HCMC liggen. Tot slot mag je de Mekong Delta in Vietnam niet overslaan. Bezoek een drijvende markt en koop hier vooral het heerlijke exotische fruit. Je reist vervolgens via HCMC weer terug richting huis. Uiteraard zijn er altijd mogelijkheden om deze reis uit te breiden met bijvoorbeeld een bezoekje aan Cambodja. Onze reisspecialisten helpen je hier graag bij.

rondreis Vietnam - Hanoi steetfood
rondreis Vietnam - Ha Long Bay

Zijn de Vietnam rondreizen met een groep of individueel?

Onze rondreizen door Vietnam zijn individueel. Dit wil zeggen dat je alleen door het land reist, maar dat alles wel van te voren is geregeld. Zo zorgen wij voor de excursies, slaapplekken en transfers zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten van alles wat Vietnam te bieden heeft. Uiteraard zorgen wij er samen met onze lokale partners voor dat we 24/7 bereikbaar zijn voor vragen.

Zijn de bovenstaande rondreizen nog aan te passen?

Omdat onze Vietnam rondreizen individueel zijn is het mogelijk ze aan te passen waar nodig. Bijvoorbeeld wat langer ontspannen op het strand in Zuid-Vietnam? Geen probleem, wij regelen het graag voor je. Wil je helemaal zelf aan de slag met onze Vietnam-bouwstenen, dan kan dat uiteraard ook.

Wat is de beste reistijd voor een rondreis door Vietnam?

Vanwege het lang uitgerekte Vietnam is het lastig om een eenduidig antwoord te geven op de vraag “Wat is de beste reistijd voor een rondreis door Vietnam?”. Per regio zijn er duidelijke verschillen wat betreft het klimaat en daarom is het verstandig om je Vietnam rondreis hier ook enigszins op aan te passen. In principe kan je Vietnam het hele jaar bezoeken. Voor een uitgebreide beschrijving van het klimaat per regio kan je kijken op onze klimaatpagina. Uiteraard adviseren onze reisspecialisten jou hier graag.

Praktische tips voor een rondreis door Vietnam

Reizen buiten Europa vergt af en toe iets meer voorbereiding. Met onze praktische tips ga je goed voorbereidt op reis naar Vietnam. Bekijk onze algemene informatie pagina voor informatie over een visum regelen, geldzaken in Vietnam, gezondheid en andere praktische tips.

rondreis Vietnam

Veel gestelde vragen over Vietnam

  • Hoe reis je in Vietnam?
  • Is Vietnam geschikt voor een rondreis met kinderen?
  • Hoe ver is het vliegen naar Vietnam?
  • Kun je Vietnam combineren met een bezoek aan Thailand, Cambodja of Laos?
  • Wat zijn populaire reisroutes door Vietnam?