Naar boven

Over Riksja Vietnam

Riksja reisexpert contact

Reizen met Riksja

Over Riksja Vietnam

Wellicht heb je nog nooit van ons gehoord. Misschien heb je al eens rondgesnuffeld op een van onze sites of wie weet ben je zelfs met ons al een keer op reis geweest. Maar wie is Riksja Travel nou eigenlijk? Een eigenwijze reisorganisatie uit Leiden dekt de lading eigenlijk niet. Een reisbedrijf met een hart voor de wereld ook niet. Een club enthousiaste reisfanaten dan? Nou, het is eigenlijk een beetje van al die dingen. We leggen het je graag uit! Klik verder en ga met ons mee op avontuur.

Hoe werkt het?

Wij hebben verschillende Vietnam-bouwstenen en Vietnam-rondreizen voor je gebouwd op basis van onze reiservaringen door Vietnam. Je kunt ze in je koffer doen en een vrijblijvend reisvoorstel aanvragen, of je kunt ons eerst nog bellen of mailen als je vragen hebt of specifieke tips wilt. Zo proberen wij iedereen reizen te bieden met eigen invulling, waarbij je een Vietnam en haar bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees meer over duurzaam reizen in Vietnam met ons.

Vietnam-fanaat Vincent

Vietnam is voor mij …
… een land met superaardige mensen. Zo wandelde ik door de straten van Hoi An en werd hier uitgenodigd om een spelletje bingo mee te spelen. Ik kreeg direct wat kaarten in de hand gedrukt en iedereen probeerde me het spel uit te leggen. Toen de winnende hand bijna voor mij was, was iedereen extra goed aan het opletten in de hoop dat ik zou winnen. De mensen zijn zo vrolijk en aardig!

Riksja is voor mij …
… samen een reis samenstellen die helemaal naar eigen smaak ingedeeld kan worden. Een reis die je dicht bij de mensen zal brengen, waardoor er onvergetelijke avonturen en verhalen ontstaan. Ik kan mijn passie voor reizen iedere dag kwijt bij Riksja, om zo andere mensen blij en enthousiast te maken voor hun reis

Ba-be-national-park-vietnam-reiziger

Vietnam-gek Charona

Vietnam is voor mij…
… Een bestemming met ontzettend veel contrast. Zo heb je de adembenemende natuur maar ook de chaotische steden waar je honderden scooters voorbij ziet komen. Met de boot gingen we door het prachtige Bai Tu Long en keek ik mijn ogen uit. Nog geen twee weken later zat ik achterop de scooter en reden we door de gigantische stad Ho Chi Minh. Ik ken geen enkel land waarbij dit contrast zo groot is, vanaf dat moment wist ik dat ik verliefd was op Vietnam.

Riksja is voor mij …
… mijn passie en liefde voor het reizen en Vietnam kunnen delen met andere reizigers. Samen het avontuur aan gaan en kijken hoe wij de perfecte rondreis kunnen samenstellen. Het creëeren van nieuwe verhalen en herinneringen die je voor altijd mee zal nemen.

Vietnam Hanoi (6)

Onze partners ter plaatse

In Vietnam werken wij met een Vietnamese partner die je waar nodig ter plekke met raad en daad bijstaat.

Wij selecteren onze partners met zorg. We vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis; reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Vietnam-reis in goede handen bent.

Reizen met Riksja Travel

Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, ver weg en ook dichtbij.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Travel.

riksjatravel reisgraag award

Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021

We zijn zo ongelooflijk trots en dankbaar dat we ook in dit bizarre jaar de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie hebben gewonnen. Onze reizigers beoordeelden onze reizen met een 9,0. Dankjewel voor het vertrouwen!

De Reisgraag Awards is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan reisorganisaties gebaseerd op reviews van klanten. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd door Reisgraag en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen.
De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.

background-pattern