Menu background

Naar boven

Over Riksja Vietnam

Riksja reisexpert contact

Reizen met Riksja

Over Riksja Vietnam

Wellicht heb je nog nooit van ons gehoord. Misschien heb je al eens rondgesnuffeld op een van onze sites of wie weet ben je zelfs met ons al een keer op reis geweest. Maar wie is Riksja Travel nou eigenlijk? Een eigenwijze reisorganisatie uit Leiden dekt de lading eigenlijk niet. Een reisbedrijf met een hart voor de wereld ook niet. Een club enthousiaste reisfanaten dan? Nou, het is eigenlijk een beetje van al die dingen. We leggen het je graag uit! Klik verder en ga met ons mee op avontuur.

Hoe werkt het?

Wij hebben verschillende Vietnam-bouwstenen en Vietnam-rondreizen voor je gebouwd op basis van onze reiservaringen door Vietnam. Je kunt ze in je koffer doen en een vrijblijvend reisvoorstel aanvragen, of je kunt ons eerst nog bellen of mailen als je vragen hebt of specifieke tips wilt. Zo proberen wij iedereen reizen te bieden met eigen invulling, waarbij je een Vietnam en haar bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees meer over duurzaam reizen in Vietnam met ons.

Vietnam-fanaat Vincent

Vietnam is voor mij …
… een land met superaardige mensen. Zo wandelde ik door de straten van Hoi An en werd hier uitgenodigd om een spelletje bingo mee te spelen. Ik kreeg direct wat kaarten in de hand gedrukt en iedereen probeerde me het spel uit te leggen. Toen de winnende hand bijna voor mij was, was iedereen extra goed aan het opletten in de hoop dat ik zou winnen. De mensen zijn zo vrolijk en aardig!

Riksja is voor mij …
… samen een reis samenstellen die helemaal naar eigen smaak ingedeeld kan worden. Een reis die je dicht bij de mensen zal brengen, waardoor er onvergetelijke avonturen en verhalen ontstaan. Ik kan mijn passie voor reizen iedere dag kwijt bij Riksja, om zo andere mensen blij en enthousiast te maken voor hun

Vietnam-gek Nina

Vietnam is voor mij…
… een perfecte bestemming voor een avonturier zoals ik! Het liefst besteed ik mijn tijd in de bergen of op het water. Ik ben gek op het kajakken tussen de karstbergen. Het ontdekken van een verborgen grot is voor mij een cadeautje! Hierna vind ik het heerlijk om te relaxen onder de warme Aziatische zon.

Riksja is voor mij …
… een inspiratiebron voor mooiere en unieke reizen. Zoals wij bij Riksja zeggen: reizen door reizigers, voor reizigers. Als Vietnam-specialist kan ik zeker leren van onze reizigers. Ik hou ervan wanneer een reiziger bij mij een bestemming of activiteit aanvraagt die wij nog niet op de website hebben staan. Zo blijven wij innovatief en laten we zien hoe flexibel reizen met Riksja is!

Vietnam-kenner Rebecca

Vietnam is voor mij …
… een land waar je makkelijk met de bevolking in contact komt. Tijdens mijn reis door Vietnam ontmoette ik Mr. Hung. Hij vertelde me over de indrukwekkende geschiedenis en bracht me in contact met de mensen. Het viel me op hoe open de Vietnamezen zijn en dat ze ook nieuwsgierig zijn naar míjn verhaal.

Riksja is voor mij …
… een bijdrage aan mijn motto: travel is the only thing you buy that makes you richer. Het is heerlijk om zelf op reis te zijn, maar ik kan ook genieten van het plannen en voorbereiden ervan. Fijn dat ik deze passie kan delen met onze reizigers.

Rondreis Vietnam

Onze partners ter plaatse

In Vietnam werken wij met een Vietnamese partner die je waar nodig ter plekke met raad en daad bijstaat.

Wij selecteren onze partners met zorg. We vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis; reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Vietnam-reis in goede handen bent.

Reizen met Riksja Travel

Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, ver weg en ook dichtbij.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Travel.

Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021

We zijn zo ongelooflijk trots en dankbaar dat we ook in dit bizarre jaar de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie hebben gewonnen. Onze reizigers beoordeelden onze reizen met een 9,0. Dankjewel voor het vertrouwen!

De Reisgraag Awards is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan reisorganisaties gebaseerd op reviews van klanten. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd door Reisgraag en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen.
De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.

background-pattern