Naar boven

Bouwstenen Vietnam

Individuele Vietnam bouwstenen

Vietnam regio's

Bouwstenen zijn korte individuele Vietnam reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Vietnam reis samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Vietnam rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat het ons dan weten.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Vietnam specialisten helpen je graag verder.

1
2
3
Regio
1

Noord-Vietnam

Van het chaotische Hanoi vol brommers en markten tot het hoge noorden bij de Chinese grens waar je kajakt op spiegelende meren en kleurrijk geklede bergstammen ontmoet. Het noorden van Vietnam is een gebied van uitersten. Slaap op een houten jonk bij Halong Bay of in een houten-palen-huis. Ga op foodsafari in Hanoi of maak een trekking langs de rijstterrassen.
Decorative torn edge
Regio
2

Centraal-Vietnam

Of je nu wil struinen door historisch Hoi An met haar gezellige lampionnetjes, actief de natuur wil ontdekken, de keizerlijke stad Hue in wil duiken of wil chillen op een eiland. In Centraal-Vietnam kan het allemaal.
Decorative torn edge
Regio
3

Zuid-Vietnam

Franse croissants in Vietnam? Jazeker, in Zuid-Vietnam kun je ze overal krijgen. Dobber daarnaast op een drijvende markt, of voel wit poederzand tussen je tenen. Liever de hooglanden in? Da lat en Lak Lake brengen je van de gebaande paden af.
Decorative torn edge
background-pattern