Menu background

Naar boven

Bouwstenen Vietnam

Individuele Vietnam bouwstenen

Vietnam reizen
✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 april 2023 een reis bij ons boekt, krijg je van ons gratis het flex voorwaardenpakket ter waarde van 250 euro cadeau. Indien corona gerelateerd kan je je reis gratis omboeken of wijzigen tot 45 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.
We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd

Bouwstenen zijn korte individuele Vietnam reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Vietnam reis samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Vietnam rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat het ons dan weten.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Vietnam specialisten Vincent, Birgit en Fronie helpen je graag verder.

Regio
1

Noord-Vietnam

Van het chaotische Hanoi vol brommers en markten tot het hoge noorden bij de Chinese grens waar je kajakt op spiegelende meren en kleurrijk geklede hill-tribes ontmoet. Het noorden van Vietnam is een gebied van uitersten. Slaap op een houten jonk bij Halong Bay of in een houten-palen-huis. Ga op foodsafari in Hanoi of maak een trekking door de rijstterrassen.
Decorative torn edge
Regio
2

Centraal-Vietnam

Of je nu wil struinen door een lampionnendorp, actief de natuur wil ontdekken, de sfeervolle steden Hoi An of Hué in wil duiken of wilt chillen op een eiland. In Centraal-Vietnam kan het allemaal.
Decorative torn edge
Regio
3

Zuid-Vietnam

Franse croissants in Vietnam? Jazeker, in Zuid-Vietnam kun je ze overal krijgen. Dobber daarnaast op een drijvende markt, of voel wit poederzand tussen je tenen: Zuid-Vietnam heeft het allemaal.
Decorative torn edge
background-pattern