Riksja's Relaxte Reisdagen

Ontvang 10% extra reistegoed voor je vakantie in 2021

YES!! We zijn dólblij met het nieuws dat we vanaf 15 mei weer mogen reizen! En dat vieren we met Riksja’s Relaxte Reisdagen. Hét moment om die welverdiende vakantie na maanden thuis zitten eindelijk weer te boeken. Want wij hebben na al dat stilzitten wel weer zin om te reizen.
Decorative torn edge

Hoe zien de Riksja's Relaxte Reisdagen eruit?

Het wachten op reizen wordt beloond… Want je ontvangt van ons 10% reistegoed bovenop je geboekte reis! Als je een aanvraag vóór 22 mei doet en ook in de maand mei boekt, dan ontvang je 10% reistegoed. Dit kun je inzetten voor een nog meer relaxte slaapplek, een langere vakantie of voeg een bijzondere excursie toe.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle Europese bestemmingen waar wij als Nederlanders welkom zijn en waarvan het Ministerie van Buitenlandse Zaken code geel of zelfs groen heeft gezet. Daar komt bij dat we enkel de landen presenteren waarbij je niet in quarantaine hoeft; zowel bij aankomst als terugkomst. Want we weten van onze reizigers dat dit niet gewenst is.

Heb jij plannen voor een andere bestemming? Dan geldt dit aanbod natuurlijk ook! Zowel als je in 2021 als 2022 op reis wilt. Volop feest dus! Bekijk hier al onze bestemmingen.

✔ Als je vóór 22 mei een aanvraag doet voor een reis, dan ontvang je 10% extra reistegoed! Bekijk hier de voorwaarden.

100% corona-proof reizen

We zijn blij, maar uiteraard willen we wel veilig en corona-proof reizen. Het afgelopen jaar is er dan ook hard gewerkt om ál onze reizen wereldwijd corona-proof te maken. En dat is gelukt! Dat houdt in dat je logeert in kleinschalige hotels zodat je niet met te veel mensen zit en reis je met je eigen huurauto. Daar komt bij dat alle lokale ondernemers waar we mee werken ervoor hebben gezorgd voor innovatieve, corona-proof oplossingen. Zo geven we je toegang tot een app met allerlei self-guided hikes en fietstochten en wordt er een picknickmand voor je klaargezet om in alle rust te genieten van een lekkere lunch. Ook is er bij veel van onze zonnige bestemmingen volop de mogelijkheid om buiten en op afstand van anderen te ontbijten, lunchen en dineren. Ook worden museumkaartjes vooraf door ons gereserveerd voor je en hebben we heel veel workshops en excursies aangepast naar privé setting, zodat je ook met leuke activiteiten grotere groepen mensen mijdt. Tot slot hebben we op verschillende bestemmingen lokale partners die een Clean & Safe certificaat hebben gekregen van de World Travel and Tourism Council (WTTC).
Dus… waar wil je heen?!

Griekenland

Europa Griekenland

In Griekenland zijn alle excursies gecheckt door onze partners en worden op anderhalve meter uitgevoerd. Daarnaast is het ook mogelijk om excursies zonder gids te doen aan de hand van een navigatie-app die je kan downloaden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fietsen in Gialova. Regels in hotels worden goed nageleefd en ontbijt en diner vinden vaak buiten plaats om kans op besmetting te verkleinen.

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden Spanje Vakantie

Met ons reis je op de Canarische Eilanden weg van de massa. Vergeet de appartementencomplexen en zonneaanbidders en laat je verrassen door vulkanen, canyons en kleurrijke huisjes in schattige dorpjes. Volg uitgestippelde wandelroutes langs geweldige vergezichten of zwem bij onbekende stranden die je met haast niemand deelt. Dit is actief en relaxt, en die anderhalve meter? No problem!

Madeira

Madeira Portugal Vakantie

Op Madeira zijn de slaapplekken goedgekeurd door de Portugese overheid als Clean & Safe. Dit is het keurmerk waarmee organisaties aantonen dat ze voldoen aan de corona-voorzorgsmaatregelen. Doordat je weg van de massa bent kun je zorgeloos op pad en genieten van het kleurrijke eiland en de prachtige natuur. Beklim de Pico Ruivo via de uitgestippelde routes of ga canyoningen in een kleine groep, zodat er voldoende afstand is.

Riksja's Bestemmingswijzer