Riksja Travel Bouw je eigen reis

Naar boven

Riksja Reisevent, 5 november 2023

Reis samen met Riksja de wereld rond in Utrecht!

Individuele rondreizen op maat
Kom naar het leukste reisevenement van Nederland! We heten je op zondag 5 november 2023 van harte welkom op ons Riksja Reisevent in DeFabrique in Utrecht. Reis met ons de wereld over en volg presentaties, ga in gesprek met onze bestemmingsexperts en doe inspiratie op voor jouw droomreis. Tickets zijn helemaal gratis en kun je hier bestellen. Zien we je daar?
Decorative torn edge

Timetable

Benieuwd welke presentaties je kunt bijwonen op het Riksja Reisevent? Bekijk dan hieronder de timetable. Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Geen zorgen! Al onze bestemmingsexperts zijn die dag aanwezig en kunnen je 1-op-1 mee in gesprek.

 

 

Alvast een voorproefje van het event?

Vorig jaar was alweer ons zevende reisevent en was het zelfs helemaal uitverkocht! Dit jaar organiseren we uiteraard weer een Riksja reisevent. Hieronder een kleine terugblik op het reisevent van 2022. Ben jij er dit jaar ook (weer) bij?

Nog 3 redenen om naar het Riksja Reisevent te komen

Samen reizen we in één dag de wereld over en kom je alles te weten over onze bestemmingen. Onze 70 bestemmingsexperts staan te popelen om al hun insidertips met je te delen tijdens de landenpresentaties en beantwoorden al je vragen in de verschillende hallen. Maar dat is niet alles… We geven je nog eens 3 redenen waarom je het Riksja reisevent wilt bezoeken.

1. Volg de landenpresentaties

riksja presentatie
Er zijn op 5 november meer dan 20 verschillende landenpresentaties waar onze bestemmingsexperts je meenemen naar hun favoriete bestemmingen. Kom de beste routes te weten, krijg een impressie van onze overnachtingen en kom achter onze insidertips.

2. Win vliegtickets

Win vliegtickets
Kom je naar ons Riksja Reisevent? Dan maak je niet alleen kans om je droombestemming te vinden, maar ook om twee vliegtickets van
Air Europa te winnen. Gooi jij jouw vliegtuigje op de juiste plek?

3. Er is genoeg speelplezier

Knutseltafels voor kleine reizigers
Kom je naar reisevent met je kinderen? Leuk! Er zijn meerdere activiteiten voor de kids, voor groot en klein. Iedereen kan sowieso aan de knutseltafels aanschuiven. Samen beschilderen we lampionnetjes en knutselen we lama’s!

Riksja Reisevent 2023

Ontmoet onze bestemmingsexperts

Onze bestemmingsexperts staan te popelen om jou te voorzien van een flinke dosis reisinspiratie tijdens de verschillende landenpresentaties. Zo kom je alles te weten over onze bestemmingen en ken je onze insidertips! Een aantal bestemmingsexperts stellen zich hieronder alvast aan je voor.

Hart voor de wereld

We willen dat al onze reizen betekenisvol zijn, zowel voor jou als voor de wereld om je heen. We maken reizen met een positieve impact en met oog voor mens en planeet. Daarvoor kiezen we voor verantwoorde samenwerkingspartners, hotels en activiteiten. We ontvingen hiervoor het Travelife-certificaat voor duurzaam ondernemen en voldoen daarmee aan de hoogste door de VN ondersteunde eisen op het gebied van duurzaam­heid.

Travelife

Alvast je gratis kaartje(s) bestellen?

Vorig jaar waren de kaartjes voor de middag al ruim voor het event uitverkocht. Wacht daarom niet te lang met het bestellen van je kaartje!

background-pattern