Naar boven

Noord-Amerika

Noord-Amerika reizen met kinderen

2 bestemmingen binnen Noord-Amerika

Wil je ver op vakantie met je kids en hou je ook van westerse landen? Dan zijn de Noord-Amerikaanse landen een goede optie voor een familiereis. Alle westerse gemakken zijn aanwezig, maar het decor is totaal anders. Van ruige, hoge bergen in West-Canada tot de diepe, rode Grand Canyon in de USA. De hoogtepunten hebben we alvast voor je uitgekozen, zodat je op een rustig tempo toch alle “must sees” bezoekt.

West-Canada is volgens ons dé stoere familiebestemming voor natuurliefhebbers. Bergen, beren, bossen en meren komen op je pad. Wil je tijdens je avontuurlijke vakantie met de kids meer een mix tussen attractieparken, natuur en steden ga dan naar de USA. In beide landen hebben we een goede mix gevonden van hotels in de sfeer van het land; van paardenraches tot Hollywoodhotels.

Amerika

amerika familiereis

Amerika spreekt bij jong en oud tot de verbeelding. Of je nu over de rand van de Grand Canyon tuurt, in San Francisco over de Golden Gate Bridge fietst of de hand van Mickey schudt, het lijkt soms net of je acteur bent in je eigen speelfilm. En dat is volgens ons precies wat je hier moet doen. Niet aan de rand van het nationale park slapen, maar er precies midden in. Monument Valley niet vanuit de auto bewonderen, maar als een Navajo-indiaan te paard er dwars doorheen. De filmsets staan al klaar, jij en je kids hoeven er alleen maar in te stappen.

Canada

canada familiereis

Het ultieme buitenleef-land waar koud en warm elkaar afwisselen. Hier vind je dorpjes met knusse, gezellige koffietentjes, aan de voet van bergen met besneeuwde toppen. Pak een trui in voor de koele avonden, waarop je samen marshmallows smelt bij een zelfgemaakt kampvuur. Met je kids glijd je in een kano over een ijsblauw meer. Hun (en jouw!) bloed gaat sneller stromen als je wilde beren en orka’s spot. De Canadezen geven je een warm thuis in je houten blokhut, tipitent of gezellige familielodge.

background-pattern