Hoi, wie zijn wij?

Nou, boven in de header vind je bijna het hele Riksja-team, soms zijn we bij elkaar een maf gezelschap (als we niet keihard werken uiteraard).
Maar wie o wie zit er allemaal in het marketingteam?

Nou, we hebben allemaal één ding gemeen en dat is reizen! Maar daarbuiten zijn we totaal andere personen. Dus leer ons kennen en sla natuurlijk blok 9 niet over. ;-)

Lisanne: Social-Mediafreak

Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor ons beleid op Social Media, email en blogs.
Naast dat ik gek op reizen ben, houd ik ook van koken. Ik ben geen topchef, maar probeer graag makkelijke receptjes uit. En deze hobby is een beetje uit de hand gelopen, want inmiddels willen zelfs collega’s mijn maaltijden tegen kostprijs afnemen. Win/ win, ik mag koken – zij mogen proeven en mijn testers zijn. ;-)
Dus waar ik heel blij van word zijn kruidenpotjes en andere kooksnufjes. Kies je voor mij, dan krijg je een leuk kookpakketje cadeau.

Vellah: fanatieke taaltijger

Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor Riksja’s identiteit, tone of voice, merkbeleving.
Naast dat ik gek op reizen ben, houd ik ook van alles wat met de Nederlandse taal van doen heeft. Lezen en schrijven natuurlijk, maar ik ben ook gek op woordgrappen en taalvouten.
Dus waar ik heel blij van word zijn boeken. En dan wel specifiek de boeken van Taalvoutjes, mijn eigen hobby in m’n vrije tijd! Wil je lachen, gieren, brullen, dan kun je bij mij terecht voor Taalvoutjes – het boek 4: leuk op de bank, in de bus en natúúrlijk ook op reis!

Marissa: miss sunshine

Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor projecten op gebied van SEO en ondersteuning op lopende projecten op online marketing.
Naast dat ik gek op reizen ben, houd ik ook van tennis en duiken. In het weekend staat vaak één van beide op de planning. Heerlijk om buiten te sporten. En dat buiten zijn doe ik ook graag op reis. Met stedentrips neem ik graag een boekje van Time to Momo mee (voorheen de 100% boekjes), hier staan leuke wandelingen in naar plekjes die je zelf niet zo snel vindt.
Dus waar ik heel blij van word zijn de Time to Momo-boekjes! Kies je voor mij dan krijg je er één, noem dan even de stad die je wilt van de Timo to Momo-serie (uitgeverij Mo’media).