Hoi, wie zijn wij?

Nou, boven in de header vind je bijna het hele Riksja-team, soms zijn we bij elkaar een maf gezelschap (als we niet keihard werken uiteraard).
Maar wie o wie zit er allemaal in het marketingteam?

Nou, we hebben allemaal één ding gemeen en dat is reizen! Maar daarbuiten zijn we totaal andere personen. Dus leer ons kennen en sla natuurlijk blok 9 niet over. ;-)

 • Lisanne: Social-Mediafreak

  Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor ons beleid op Social Media, email en blogs.
  Naast dat ik gek op reizen ben, houd ik ook van koken. Ik ben geen topchef, maar probeer graag makkelijke receptjes uit. En deze hobby is een beetje uit de hand gelopen, want inmiddels willen zelfs collega’s mijn maaltijden tegen kostprijs afnemen. Win/ win, ik mag koken – zij mogen proeven en mijn testers zijn. ;-)
  Dus waar ik heel blij van word zijn kruidenpotjes en andere kooksnufjes. Kies je voor mij, dan krijg je een leuk kookpakketje cadeau.

 • Vellah: fanatieke taaltijger

  Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor Riksja’s identiteit, tone of voice, merkbeleving.
  Naast dat ik gek op reizen ben, houd ik ook van alles wat met de Nederlandse taal van doen heeft. Lezen en schrijven natuurlijk, maar ik ben ook gek op woordgrappen en taalvouten.
  Dus waar ik heel blij van word zijn boeken. En dan wel specifiek de boeken van Taalvoutjes, mijn eigen hobby in m’n vrije tijd! Wil je lachen, gieren, brullen, dan kun je bij mij terecht voor Taalvoutjes – het boek 4: leuk op de bank, in de bus en natúúrlijk ook op reis!

 • Marissa: miss sunshine

  Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor projecten op gebied van SEO en ondersteuning op lopende projecten op online marketing.
  Naast dat ik gek op reizen ben, houd ik ook van tennis en duiken. In het weekend staat vaak één van beide op de planning. Heerlijk om buiten te sporten. En dat buiten zijn doe ik ook graag op reis. Met stedentrips neem ik graag een boekje van Time to Momo mee (voorheen de 100% boekjes), hier staan leuke wandelingen in naar plekjes die je zelf niet zo snel vindt.
  Dus waar ik heel blij van word zijn de Time to Momo-boekjes! Kies je voor mij dan krijg je er één, noem dan even de stad die je wilt van de Timo to Momo-serie (uitgeverij Mo'media).

 • Josien: supersnelle Jos

  Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor Adwords, offline marketing, merkstrategie en contact met onze partners.
  Naast dat ik gek op reizen ben, houd ik ook echt van sporten. Noem mij een een echte sportfreak. Ik ben ook bloedchagrijnig als ik een tijdje niet kan sporten. Slecht weer, moe, geen tijd? Geen excuus, ik doe er alles aan om een paar keer per week naar een bootcamp les te gaan.
  Dus waar ik heel blij van word … nou blij, je kunt tijdens het sporten niet zonder drankje (en dan bedoel ik niet dát derde-helft-drankje). Als je voor mij kiest krijg je een Dopper (waterfles) cadeau.

 • Bram: de number cruncher

  Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor online marketing en dan vooral de data en analyse kant.
  Naast dat ik gek op reizen ben, houd ik ook van gezelschapsspellen. Mijn achternaam is ook Speelman. Dus het zit in de naam.
  Met kerst speel ik en mijn familie altijd een paar potjes Carcassonne en Kolonisten van Catan.
  Dus waar ik heel blij van word zijn nieuwe gezelschapsspellen. Kies je voor mij, dan krijg je het gezelschapsspel “codenames”. 

 • Corine: altijd caring cor

  Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor o.a. SEO, Analytics en website-doorontwikkeling.
  Naast dat ik gek op reizen ben, zorg ik graag voor anderen in mijn omgeving . En natuurlijk probeer ik ook mijzelf niet te vergeten ;-)
  Dus waar ik heel blij van word zijn lekkere crèmepjes, geurtjes en scrubjes. Kies je voor mij, dan geef ik je mijn favo-handscrub en handcrème cadeau!

   

 • Marloes: stoere (reizende) mama

  Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor de marketing van het Kids-team in de brede zin. Dus ik houd me bezig met SEA, SEO, blogs, content verbetering, user experience, a/b testen, etc.
  Naast dat ik gek op reizen ben, houd ik ook van goudsmeden, ik doe zelfs een opleiding ervoor. Ik vind het heerlijk om met mijn handen mooie dingen te maken. En ik houd ook van mooie foto's!
  Dus waar ik heel blij van word is een handig statiefje wat je makkelijk mee op reis kan nemen en waar je mooie, scherpe foto’s mee kan maken. Kies je voor mij, dan krijg je dus een mooi, compact Gorillapod statief!

 • Saskia: levensgenieter

  Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor de gehele marketingstrategie van Zomerzin, het zusje van Riksja Travel. Dus van A tot Z: van een blog tot onze marketingstrategie en budgetten.
  Naast dat ik gek op reizen ben, houd ik ook van  sfeer in huis.
  Juist voor die momenten dat ik wél thuis ben. Het moet dan echt een fijne plek zijn. Ik ben dan ook dol op hippe woonaccessoires en houd van mooie quotes.
  Dus waar ik heel blij van word: zijn letterbanners, waar je zelf je eigen quote mee kan creëren. “Follow your heart” en kies voor mij. Dan is de letterbanner mijn cadeau voor jou!

 • We houden van cadeautjes!

  Het is kerst, we zijn superblij met de samenwerking die we met je hebben en daarom willen we je graag iets geven. Je mag één van de bovenstaande cadeaus kiezen: kies je voor het spel van Bram of het kookpakketje van Lisanne?

  Stuur uiterlijk 12 januari  een mailtje naar lisanne.sas@riksjatravel.nl en we zorgen ervoor dat het jouw kant op komt!

   

   

 • De reis met Quinter

 • De lekkerste muziek voor op reis

  • Naam Katja
  • Functie Projectmanager
  • Favo. best. Indonesië
  • Bijnaam Rijstjunkie
  • Mee op reis Sarong
  • Wil nog naar Australië