Naar boven

Bouwstenen Cuba

Individuele Cuba bouwstenen

Maak kennis met Cuba! Of je nu graag wilt paardrijden tussen de karstbergen van Viñales of het lokale leven in Trinidad wilt ervaren, met onze bouwstenen – korte Cuba-reizen van een paar dagen – beslis je zelf wat je wil doen en zien in Cuba. Jij kiest en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Wil je een handig overzicht van alle bouwstenen? Bekijk dan onze kaartpagina. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Cuba-rondreizen. Bel of mail ons: wij, Cuba-experts Dayna en Sandra, helpen je graag op weg!

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat het ons dan weten.

Houd er rekening mee dat ze in Cuba niet zo vlot zijn als hier; we hebben daarom minimaal vier weken nodig om je Cuba-reis per huurauto te kunnen vastleggen. Cuba reizen per bus of privétransfer kunnen wij vaak binnen twee weken nog voor je vastleggen. Echter des te eerder je boekt, des te groter de kans dat je reis ook daadwerkelijk wordt bevestigd.

Gezien de huidige situatie in Cuba bieden wij momenteel geen rondreizen aan met een eigen huurauto of met de lokale bus. Wel kunnen we de rondreizen ‘Good Oldtimers’, ‘Mi Casa es tu Casa’ en ‘Toeren van pleintjes naar Palmenstrand’ voor je organiseren met privé transfers.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd
background-pattern