Naar boven

Bouwstenen Cuba

Individuele Cuba bouwstenen

Cuba local rondreis

Maak kennis met Cuba! Of je nu graag wilt paardrijden tussen de karstbergen van Viñales of het lokale leven in Trinidad wilt ervaren, met onze bouwstenen – korte Cuba-reizen van een paar dagen – beslis je zelf wat je wil doen en zien in Cuba. Jij kiest en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Cuba-rondreizen. Bel of mail ons: wij, Cuba-experts helpen je graag op weg!

Houd er rekening mee dat ze in Cuba niet zo vlot zijn als hier; we hebben daarom minimaal twee weken nog voor je vastleggen. Echter des te eerder je boekt, des te groter de kans dat je reis ook daadwerkelijk wordt bevestigd.

Cuba is al decennia een bijzonder eiland met beperkte toegang tot middelen. De afgelopen periode is vooral de toegang tot benzine en auto onderdelen erg beperkt. Hierom bieden wij voorlopig onze rondreizen of bouwstenen alleen aan met transfers naar het midden en westen van Cuba, zodat je op een onbezorgde manier over dit bijzondere eiland in de Caraïbische zee kunt reizen.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd
background-pattern