Naar boven

Playa Pesquero, Zon, zee zonder zorgen

Zon, zee, zonder zorgen

bouwsteen

 • Reisschema:
  Playa Pesquero
 • Activiteit:
  relaxen aan het strand
 • Reisduur:
  4 dagen / 3 nachten
 • Reissom:
  vanaf € 258,- p.p. bij 2 personen
✔ Mini strandvakantie

✔ All inclusive resort

✔ Op 45 minuten gelegen van de luchthaven

Decorative torn edge

Dag 1 – Playa Pesquero strand, aankomst

Vanuit Santiago of Baracoa rijd je in ongeveer 5 uur naar de Cubaanse kust die bekend staat als de Costa Verde. Hou er rekening mee dat je op de rit vanuit Baracoa over een van de slechtste, maar gelukkig ook mooiste wegen van Cuba rijdt. De auto lever je in in het toeristische stadje Guardalavaca en daar vandaan neem je zelf een taxi (circa €10,-) naar Playa Pesquero, een ritje van zo’n twintig minuten. Aan de baai van Playa Pesquero liggen drie resorts. Tijdens een strandwandeling kom je langs alle drie; de stranden zijn vrij toegankelijk. Het resort waar je verblijft ligt direct aan zee en wordt omgeven door tropische tuinen. Zoek na het inchecken meteen een plekje uit op het strand en geniet van de omgeving om je heen.

Decorative torn edge

Dag 2 en 3 – Playa Pesquero verblijf

De komende dagen staat er niet anders op het programma dan luieren; kijk je Cuba foto’s nog eens terug aan het strand, drink een mojito onder de parasol of maak een zeiltocht op zee. Vandaag kun je heerlijk genieten van zon, zee en strand. Wandel langs de mooie kustlijnen of ga watersporten. Iets meer ontspanning kies dan voor lekker luieren in je hangmat en geniet van een ondergaande zon.

Decorative torn edge

Dag 4 – Vertrek, Playa Pesquero

Na je verblijf reis je terug naar Holguin voor je directe terugvlucht naar Nederland of je binnenlandse vlucht naar Havana. Maak je een rondje? Vervolg je auto rondreis Cuba dan met de Ranchos van Camaguey

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Zon, zee, zonder zorgen

Deze bouwsteen is goed te combineren met

bouwsteen

Ranchos van Camaguey

 • Camaguey
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 118,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern