Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Bouw je eigen Jamaica-rondreis

Individuele rondreizen in Jamaica

Jamaica klopt op het ritme van zijn eigen beat. Je neemt automatisch het relaxte tempo van de goedlachse locals over, als je het eiland van reggae en rasta verkent. Jamaica is meer dan je misschien zou denken: de palmstranden wisselen zich af met groene bergketens en pastelkleurige dorpen. Kook je eigen ‘jerk chicken’ of woon een gospelkerkdienst bij.

Je rijdt tijdens onze Jamaica-rondreizen zelf met een huurauto. Zo kom je snel op de bijzondere plekjes. Slapen doe je in koloniale plantagehotels of een kleurrijke cottage aan de kust. Puzzel zelf je ideale rondreis in elkaar en heb je hulp nodig dan helpen we je graag.

Bekijk onze individuele rondreizen

Voor reizigers, door reizigers

Met Riksja Jamaica reis je eigenwijs en individueel. Wij hebben de beste routes al voor je uitgestippeld, waarbij jij nog volop keuze hebt om de reis naar jouw hand te zetten. Hier een nachtje langer, daar een extra excursie of een special stay? Wat jij wilt. Boek de reis direct of vraag onze hulp, want die geven we je graag.

  • je beleeft de highlights net even anders
  • je past zelf jouw rondreis aan
  • individueel, maar lokale collega's staan 24/7 voor je klaar
  • je profiteert van onze landenkennis en passie voor Jamaica
  • je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
Jamaica tropisch paradijs

Je eigen Jamaica-reis samenstellen

Selecteer je reisperiode
Kies je favoriete Jamaica-reis en pas deze aan
Boek direct online

2 rondreizen in Jamaica

Jamaica, even proeven

Duur: vanaf 8 dagen / 7 nachten
Reisroute: Montego Bay - Ocho Rios / Brittonville - Treasure beach - Negril
Prijs: 815,- p.p.

Palmbomen, witte stranden en meedeinen op reggae muziek, dat is Jamaica op het eerste gezicht. De kleurrijke markten, gregoriaanse huizen en de tropische natuur waar je doorheen rijdt maken je Jamaica reis nog specialer. In een week zie je een groot deel van het eiland. Van de noordkust, waar je op een bamboevlot heel relaxt een rivier afvaart, rijd je naar de zuidkust. Als je wilt kun je naar Nine Miles gaan; de geboorteplek van Bob Marley, maar ook de plek waar hij voor eeuwig rust. Vanuit Treasure Beach ga je de Black River op. Krokodillen houden je hier in de gaten. Voel je even Tarzan als je met een liaan bij de YS watervallen slingert. Je sluit je reis af op het witte strand van Negril. Schop je slippers uit en plof neer op het 11 kilometer lange zandstrand. Met een tropische cocktail in de hand is het de mooiste plek voor je laatste Jamaicaanse zonsondergang.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Jungle, strand en reggae-vibes

Duur: vanaf 15 dagen / 14 nachten
Reisroute: Montego Bay - Ocho Rios / Brittonville - Port Antonio - Blue Mountains - Treasure Beach - Negril
Optioneel: Kingston
Prijs: 1.450,- p.p.

Meer tijd voor je Jamaica reis? Stap dan in de huurauto en rijd het hele eiland rond. Zie hoe rum gemaakt wordt en dobber heel relaxt de Rio Grande af. Wil je kleurrijke kolibries met de hand voeren of kijken waar Bob Marley geboren is, dan plan je dat zelf in. De Blue Mountains zijn een cultureel en natuur UNESCO-erfgoed en perfect voor mooie wandelingen en het drinken van de gelijknamige koffie die hier verbouwt wordt. Kingston heeft geen goede reputatie, maar wij kennen een Rastafari die je de leukste plekjes van de hoofdstad kan laten zien. Vriendelijke krokodillen op de Black River houden je in de gaten, voordat je gaat afkoelen in de spectaculaire YS- watervallen. Ook al is er genoeg te doen, de laatste dagen op het witte strand van Negril hoef je (behalve verse kokosnoot drinken) helemaal niets.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Wij helpen je op weg

Je kunt de bovenstaande rondreizen direct boeken. Maar wil je een combinatie van de rondreizen of een deel van een rondreis maken, vraag dan een reisvoorstel op maat aan. Bel of mail ons gerust. We geven je eerlijk advies over de slimste route of de zwaarte van een excursie en we boeken graag een vlucht voor je. Zo kunnen we je helpen met het samenstellen van de Jamaica-reis die het beste bij je past.

Neem contact met ons op of bel ons op +31 (0)71 891 01 35

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen