Hé, waar zijn Jordanië en Egypte gebleven?

Oeps, was je op zoek naar Jordanieonline.nl of Egypteonline.nl? Helaas hebben we besloten om deze bestemmingen niet meer aan te bieden. Waarom niet? Dat leggen we hieronder graag aan je uit.

Jordanië

Ook Jordanië bieden we momenteel niet aan. Ondanks dat het land veilig is en je prima zelfstandig kunt rondreizen, merken we dat te weinig reizigers op dit moment Jordanië willen bezoeken. We zijn wel aan het kijken of we de reizen in een nieuw jasje kunnen steken en opnieuw, samen met een aantal andere nieuwe bestemmingen, weer aan kunnen bieden. Houd onze site dus in de gaten. :)
Better Places biedt Jordanië nog wel aan: hier kun je je complete rondreis samenstellen met een lokale expert. De Riksja-beleving, net even anders.
Jordanië

Egypte

De veiligheid van onze reizigers staat te allen tijde voorop. Omdat Egypte nog steeds instabiel is, bieden wij op dit moment hier geen reizen naartoe aan. Hoewel de steden door het Ministerie van Buitenlandse Zaken als veilig zijn aangemerkt, geldt dat nog niet voor de binnenlanden. Aangezien we je graag meer laten zien dan één stad, is het voor ons niet mogelijk om onze reizen aan te bieden. Wel evalueren we de situatie geregeld; als de situatie stabiliseert en reizen gegarandeerd weer veilig is, zullen we de bestemming mogelijk weer aan gaan bieden.

280031638_ff6e1e3229_o[1]

Toch graag op vakantie naar de Arabische wereld?

Dat kan, op nog geen vijf uur vliegen! Met onze individuele Marokko-rondreizen ontdek je de authentieke Koningssteden of stuif je per 4×4 door de zinderende woestijn. Onze Marokko-fans helpen je graag bij het samenstellen van de reis die in jouw plaatje past.

Kasbah Marokko rondreis