Riksja Travel Jordanië

Naar boven

Hoe reis je door Jordanië?

Vervoer & verblijf

vervoer-riksja-jordanie
Jordanië - Wadi Rum

Auto huren in Jordanië

Rijden met een eigen huurauto is een prettige manier om door Jordanië te reizen, het geeft je namelijk alle vrijheid. In het begin wellicht even wennen, maar als je in Nederland kunt autorijden dan kun je ook in Jordanië autorijden. De hoofdwegen zijn zeer goed geasfalteerd en alles is duidelijk aangegeven. Maak een fotostop en pak broodjes in voor een picknick op een mooie spot. Je kunt kiezen uit verschillende soorten huurauto’s, van klein tot groot.

Op pad met je eigen chauffeur

Tijdens de reis word je door een privé-chauffeur rondgereden die jou de mooiste plekjes van dit land laat zien. Zelf vonden wij dit een erg leuke manier van rondreizen, omdat je zo niet op de weg hoeft te letten en volop kunt genieten van de indrukwekkende omgeving. Daarnaast weet de Jordaanse chauffeur enorm veel over het land en kan jou (in het Engels) veel vertellen over de cultuur en de bezienswaardigheden. Om chauffeur in de toeristenbranche te kunnen zijn, dien je in Jordanië een opleiding te hebben gevolgd en over een diploma te beschikken. Onze lokale agent controleert dit altijd, je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je door de chauffeur naar een verkeerde plek wordt gebracht.

Jordanië

Je Jordanië huurauto reserveren

De huurauto Jordanië is nog niet inbegrepen in de reissom. Deze kun je gemakkelijk bij ons regelen. Riksja Jordanië werkt samen met Sunny Cars één van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid.

Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wij kunnen een passende huurauto voor je inplannen, geef dit dan aan bij aanvraag of boeking. Lees hier meer over huurauto voorwaarden.

background-pattern