Riksja Travel Jordanië

Naar boven

Over Riksja Jordanië

Contact Riksja travel
Jordanië - Dana - Wandeling met gids

Reizen met Riksa Jordanië

Deze Jordanië-reizen worden georganiseerd door Riksja Travel, een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Wij bieden verschillende rondreizen aan, waarbij je zelf naar smaak excursies of andere hotels kunt toevoegen. Je kunt ze direct online boeken, of je kunt ons eerst nog mailen als je vragen hebt of specifieke tips wilt. Zo proberen wij iedereen reizen te bieden met eigen invulling, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Jordanië specialist Jelle

Schitterende woestijn, de Dode Zee en Petra. Gewoon een paar dingen die het land Jordanië rijk is. Neem daarnaast de enorm rijke geschiedenis van het land en je hebt een diverse bestemming, waar ieder zijn ding kan vinden.

Gezien mijn persoonlijke interesse in geschiedenis en de Arabische cultuur, heeft het land mij altijd enorm geboeid. Zo brengt een bezoek aan Petra, wat tot één van de zeven wereldwonderen behoort, je een overweldigend schouwspel van oud architectonisch vakmanschap. Een bezoek aan het Kerak Kasteel brengt je terug naar de tijd, toen er nog kruisvaarders rondwaarden. Toch iets actiever ingestoken, dan kun je ervoor kiezen om door de Wadi Mujib te klauteren of met een sandboard de zandduinen af te stuiven. Kortom een zeer divers land.

Het lijkt mij leuk om mijn interesse in dit land te delen met andere reizigers. Neem gerust contact met mij op om samen jullie reis naar Jordanië vorm te geven.

Jordanië - Wereldwonder Petra

Onze partners ter plaatse

In Jordanië werken wij met een betrouwbare partners die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je reis, in goede handen bent.

Reizen met Riksja Travel

Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, ver weg en ook dichtbij.

Logo Riksja Travel
Riksja reisgraag award

Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021

We zijn zo ongelooflijk trots en dankbaar dat we ook in dit bizarre jaar de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie hebben gewonnen. Onze reizigers beoordeelden onze reizen met een 9,0. Dankjewel voor het vertrouwen!

De Reisgraag Awards is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan reisorganisaties gebaseerd op reviews van klanten. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd door Reisgraag en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen.
De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.

background-pattern