ANVR logo
SGR logo
Calamiteitenfonds logo

Naar boven

Slapen in Yellowstone

Slapen op de leukste plekken tijdens je Amerika reis

blog

Geschreven op
donderdag 5 januari
Geschreven door
Lianne Boerma
Grand Canyon hotel

Wakker worden in de Grand Canyon

 

Een belangrijk onderdeel van je reis naar Amerika zijn natuurlijk de overnachtingsplekken. Al onze rondreizen en bouwstenen gaan uit van een reis per huurauto en daardoor slaap je in hotels. In Amerika is er een ruime keuze aan hotels. Van goedkope (dubieuze) motels tot luxe 5 sterren resorts. Maar hoe weet je nou of een hotel goed is? Wij hebben die keuze gelukkig al voor je gemaakt.

Tijdens het ontwikkelen van onze Amerika reizen speelt de selectie van hotels een grote rol. Als onderdeel van Riksja Travel proberen we zoveel mogelijk te kiezen voor hotels met een bijzondere sfeer of locatie. Daarnaast moet een hotel volgens ons ook echt passen bij een land. Zo slaap je in Amerika heus wel eens in een typisch Amerikaans keten motel maar ook slaap je op unieke plekken. Midden in een Nationaal Park of vlakbij de bezienswaardigheden in de steden.
Op een aantal plekken geven we je ook de keuze. Zo kies je zelf waar je slaapt en waar je je geld uitgeeft.

Everglades

 

Slapen in de Nationale Parken
Slapen midden in een Nationale Park is een unieke ervaring. In de Grand Canyon slaap je bijvoorbeeld op de loopafstand van de diepe kloof. Zonsondergang of zonsopgang… ga kijken wanneer je wilt en beleef de magie van de Grand Canyon.
In Yellowstone NP slaap je in een knusse (simpele) cabin en heb je kans dat er ’s morgens grazende bizons voor je deur staan.
In de Everglades in Florida slaap je ook in een bijzondere lodge. Om je te beschermen tegen de mosquitos zijn de open ruimtes met gaas overspannen zodat je toch lekker in het zwembad kan plonzen zonder lek gestoken te worden.
Dit zijn slechts een aantal voorbeelden want ook bij de andere Nationale Parken slaap je er midden in of vlakbij de ingang.

New York

Vanaf je rooftopbar uitzicht over Manhattan

Slapen in de steden
In de stad vinden we het vooral fijn dat je ’s avonds lopend naar een restaurant kan en dat bezienswaardigheden makkelijk te bereiken zijn. Dat kan lopend of met het openbaar vervoer. Zo kun je in New York kiezen voor een verblijf in verschillende wijken maar is er altijd een metro station op loopafstand. In San Francisco slaap je op loopafstand van Union Square waar veel restaurants zijn. Ook stap je makkelijk op de tram om bijvoorbeeld naar Fishermans Wharf te gaan. In bijna alle steden die we aanbieden geven we je 1 of meerdere keuzes qua hotel. Het grote verschil zit dan ligging en het prijskaartje.
Tip: In de steden aan de Oostkust (Washington, Boston, Philadelphia) is een verblijf doordeweeks vaak een stuk prijziger door vele zakenreizigers. Ben je flexibel in data dan geeft het onze Amerika specialisten wat meer ruimte om te kijken naar de goedkoopste mogelijkheden.

 

Maak gebruik van onze kennis
Gelukkig kennen wij Amerika goed en hebben al onze Amerika specialisten zelf de nodige Amerika reis ervaring. Als product manager heb ik alle hotels die we aanbieden, geselecteerd. Vele hotels heb ik zelf bezocht. Ik let op ligging, comfort, hygiëne, sfeer en de vriendelijkheid van het personeel. Pas als dat goed is durven wij onze Amerika reizigers met een gerust gevoel op reis te sturen.

Vraag onze reisspecialisten gerust naar hun ervaringen en twijfel je op een plek waar je wilt slapen dan kunnen zij je perfect advies geven zodat je de reis gaat maken die het beste bij jouw wensen past.

Slapen in Yellowstone
background-pattern