ANVR logo
SGR logo
Calamiteitenfonds logo

Naar boven

Overnachten in Amerika

Vervoer & verblijf

Amerika Vermont overnachten

Waar slaap je in Amerika?

Tijdens je reis met Riksja Amerika slaap je in zoveel mogelijk sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Wij hebben gezocht naar kleinschalige hotels (maar wel op zijn Amerikaans), weg van de grote onpersoonlijke motels en naar afwisseling in de reis.

Begin je reis in stijl tussen de sterren van Hollywood, of slaap een nachtje in een Miami art deco hotel. In het zuidwesten boeken we het liefst accommodaties midden in de nationale parken; zo zit je het dichtst bij de mooie plekken. Wees er wel vroeg bij (het liefst zo’n 7 maanden voor vertrek), want deze hotels zitten snel vol. Wij helpen je graag bij het combineren van de leukste plekjes met behulp van onze bouwstenen.

De accommodaties van Riksja Amerika hebben we allemaal zelf bezocht en uitgekozen en vooral gelet op de juiste combinatie van ligging, vriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel samen met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Riksja's choice

Een schone, sfeervolle en verzorgde houten lodge op een goede locatie is een duidelijk voorbeeld van een karakteristieke accommodatie. De meeste overnachtingsplaatsen van Riksja Amerika vallen in deze groep. Ze variëren in het zuidwesten van een western lodge, een knus stadshotel tot een in een nationaal park gelegen cabin met eigen faciliteiten. In Florida slaap je bijvoorbeeld in een art deco hotel in Miami, een 100 jaar oude lodge in de Everglades of in een Caribische inn bij het strand.

Bijzondere hotels

Bij sommige bouwstenen hebben we bijzondere accommodaties gevonden, die iets duurder zijn dan degene die we normaal aanbieden, maar dan overnacht je ook echt bijzonder. Dit heeft onder andere met een stukje comfort en ligging te maken, maar soms zijn ze ook wat sfeervoller. Wanneer je voor onze special stay accommodaties kiest, verblijf je bijvoorbeeld in een strandhotel in Los Angeles, een kleinschalige inn in Yosemite of een over-the-top hotel in Las Vegas. De special stays bij de bouwstenen Dis nie te geloven… en Padvinden in de bergvallei vallen bijvoorbeeld in deze categorie.

background-pattern