ANVR logo
SGR logo
Calamiteitenfonds logo

Naar boven

Autohuur

Vervoer & verblijf

Route66-Amerika-dessert
route 66 amerika

Auto huren in Amerika

Zelf met een huurauto door Amerika rijden vinden wij dé manier om het land te beleven. Een huurauto geeft je vrijheid. Je bepaalt zelf hoe laat je ’s morgens vertrekt, stopt onderweg waar en wanneer je wilt, kunt van de gebaande paden af en bent van niemand afhankelijk. Wie in Nederland kan rijden, kan ook in Amerika rijden. De wegen in Amerika zijn breed en de bewegwijzering is goed. Met onze handige tips voor onderweg kom je langs de leukste bezienswaardigheden. Wij vonden het zelf prettig om daarnaast ook een GPS mee te nemen zodat je precies weet hoe lang je die dag onderweg zult zijn.

Riksja Amerika werkt samen met een van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Onderstaande autotypes en prijzen geven een indicatie van autohuurprijzen in Amerika. In de vakantieperiode en in het hoogseizoen kunnen de prijzen afwijken. Wij werken op basis van beschikbaarheid en met flextarieven.

Combineer je autohuur Amerika met een van onze individuele rondreizen of kies met onze Amerika bouwstenen je eigen reisroute.

Je Amerika huurauto reserveren

De huurauto Amerika is nog niet inbegrepen in de reissom. Deze kun je gemakkelijk bij ons regelen. Riksja Amerika werkt samen met Sunny Cars, één van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid.

Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Je Sunny Cars huurauto boek je eenvoudig via de onderstaande zoekmachine, maar wanneer je wilt dat wij een passende huurauto voor je inplannen, geef dit dan aan bij aanvraag of boeking.

Boek je de huurauto zelf, volg dan deze stappen in de onderstaande tool:
1. Vul het veld “ophalen” in: hier kun je aangeven dat je de huurauto wilt vanaf bijvoorbeeld Vancouver. Je kunt er het beste voor kiezen om de auto op te halen op San Francisco airport.
2. Vul de datum in waarop je de auto wilt hebben. Dit kan bijvoorbeeld pas op dag 2/3 zijn, wanneer je vanuit San Francisco vertrekt. Dit omdat je de auto niet nodig hebt tijdens je verblijf in de stad.
3. Inlever datum. Kies de datum waarop je weer vertrekt en lever de auto in op het vliegveld, wel zo efficiënt.
4. Klik “Zoek huurauto’s”.
5. In het menu links vind je de verschillende types terug. Ook vind je nu de knop met huurvoorwaarden terug, waarin je alles rustig na kunt lezen.
6. Kies de optie die bij je past en maak de boeking rond.

background-pattern