ANVR logo
Calamiteitenfonds logo
SGR logo
Menu background

Naar boven

Overnachten in Zuid-Afrika

Algemene informatie

Tien redenen om naar Zuid-Afrika te gaan

Waar slaap je in Zuid-Afrika?

In Zuid-Afrika overnachten is een belevenis op zich. Zo slaap je in een rondavel of bushlodge tijdens je safari, een guesthouse aan de oceaan, een struisvogelboerderij, of een bijenkorfhuisje. Vaak is er ook een zwembad(je) aanwezig voor een verkoelende duik. Tijdens je rondreis Zuid-Afrika slaap je in karakteristieke en kleinschalige accommodaties. Wij hebben voor onze Zuid-Afrika-bouwstenen gezocht naar een goede afwisseling tijdens de reis.

We hebben alle accommodaties zelf bezocht en uitgekozen. Hierbij letten we op de juiste combinatie van ligging, sfeer, servicegerichtheid en een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Karakteristiek overnachten

Wij kiezen voor sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Zo slaap je tijdens je safari in een bushlodge of tented camp en in het binnenland in kleinschalige guesthouses. Deze guesthouses worden door families gerund waardoor er een huiselijke sfeer hangt. Je hebt een eigen kamer en eigen badkamer, want voldoende comfort vinden wij onmisbaar tijdens een intensieve reis. De meeste accommodaties tijdens je reis vallen in deze categorie. Enkele voorbeelden zijn: Safari! Safari!, Hluhluwe nijlpaarden bootsafari en Op de fiets tussen de wijnranken.

Zanzibar

Bijsonder plekkie

Op een aantal plaatsen hebben we een ‘bijsonder plekkie’ gevonden. Deze accommodaties zijn niet per definitie luxer, maar hebben juist meer sfeer, zijn uniek gelegen, of er is meer inbegrepen, zoals gameactiviteiten of maaltijden. Zo kun je tijdens je safari echt in de bush overnachten in een chalet op palen en slaap je in Swaziland in een koloniale lodge met uitzicht over het nationale park. Op veel plekken kun je zo in bijzondere sfeer in Zuid-Afrika overnachten. In sommige bouwstenen zijn de accommodaties al een bijsonder plekkie en in andere bouwstenen kun je kiezen tussen onze karakteristieke accommodaties of bijsonder plekkie. Voorbeelden van onze bijsondere plekkies vind bij: Krugerpark Safari op z’n best! (4 safari’s) en Safari lodge aan de Kaapse kust.

background-pattern