Bouwstenen Zuid-Afrika

Individuele Zuid-Afrika bouwstenen

✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 november 2021 een reis bij ons boekt krijg je van ons gratis het Super Flex-voorwaardenpakket ter waarde van €250 cadeau. Hiermee ben je gegarandeerd dat je gratis je reis kan annuleren of wijzigen tot 30 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.
Unieke overnachtingen en activiteiten zijn geregeld
Je ziet de highlights weg van de massa
Je reis is duurzaam én verantwoord
Je reist individueel met (lokaal) vervoer
Onze collega's ter plekke staan 24/7 voor je klaar
We adviseren je uit eigen ervaring

Bouwstenen zijn korte individuele Zuid-Afrika reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen India reis samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Zuid-Afrika rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Zuid-Afrika specialisten helpen je graag verder.

Regio
1

Johannesburg & Krugerpark-safari

Wakker worden met geluiden uit de bush, de spanning die je voelt, wetende dat achter elke boom een wild dier kan staan … Dát is safari! Naast het Krugerpark kent Zuid-Afrika tal van wildparken en privéreservaten, elk met zijn eigen charme. We hebben die parken geselecteerd waar je het echte safarigevoel krijgt met de juiste prijs en beleving. Combineer safari met cultuur in hip downtown Jo’burg of fiets de straten van Soweto door.
Decorative torn edge
Regio
2

Koninkrijken & Drakensbergen

In contact komen met de lokale bevolking, gesprekken voeren met handen en voeten en zien hoe zij wonen, dan pas heb je écht het gevoel op reis te zijn, vinden wij. Trek met een herder te paard langs dorpjes met strohutten in Lesotho, bedwing de haarspeldbochten van de Sani Pass of hike door de Drakensbergen met oneindige vergezichten.
Decorative torn edge
Regio
3

Oost-kaap

De Oost-Kaap is minder bekend. Ontdek de ruige kusten van de Transkei Wild Coast, geboorteland van Nelson Mandela, of ga op safari in een privéreservaat buiten het malariagebied. Ook ligt het bekendere Addo Elephant Park in de Oost-Kaap. Speur met je eigen huurauto naar de Big Five. Wil je graag een steentje bijdragen? Dat kan in Port Elizabeth met een vrijwilligersproject.
Decorative torn edge
Regio
4

West-kaap en Kaapstad

In de Kaapstreek vind je alles wat Zuid-Afrika te bieden heeft bij elkaar. Rijd een van de bekendste routes ter wereld: de Tuinroute. Geniet van de glinsterende kustlijn, snuif cultuur op Robbeneiland, zie walvissen zwemmen in Hermanus en bewandel de indrukwekkende Tafelberg in Kaapstad. Maar er is meer: slaap bij een struisvogelboer, proef wijn in Montagu en maak kennis met de Xhosa.
Decorative torn edge
Regio
5

Mauritius

Zuid-Afrika staat misschien niet bekend als bestemming met parelwitte stranden, maar een tropisch toetje is zeker wel mogelijk! Vlieg door naar Mauritius en eindig je reis relaxed onder een palmboom met je voeten in het zand en uitzicht op een helderblauwe oceaan.
Decorative torn edge
Regio
6

Mozambique

Zuid-Afrika heeft de safariparken, Mozambique de brede ongerepte zandstranden en warmere temperaturen (met name in onze zomer). Je combineert ze makkelijk met elkaar, want de stranden van Mozambique liggen vlak bij de grens met Zuid-Afrika.
Decorative torn edge