ANVR logo
Calamiteitenfonds logo
SGR logo

Naar boven

Bouwstenen Zuid-Afrika

Individuele Zuid-Afrika bouwstenen

Zuid-Afrika leeuw

Bouwstenen zijn korte individuele Zuid-Afrika reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Zuid-Afrika reis samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Zuid-Afrika rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je liever advies op maat in plaats van zelf te puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten.
Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Zuid-Afrika specialisten helpen je graag verder.

1
2
3
Regio
1

Noord: regio Kruger

Wakker worden met geluiden uit de bush, de spanning die je voelt, wetende dat achter elke boom een wild dier kan staan … Dát is safari! Naast het Krugerpark kent Zuid-Afrika tal van wildparken en privé-reservaten, elk met zijn eigen charme. We hebben die parken geselecteerd waar je het echte safarigevoel krijgt met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Combineer safari met fietsen door de straten van Soweto.
Decorative torn edge
Regio
2

Midden: regio Drakensbergen

In contact komen met de lokale bevolking, gesprekken voeren met handen en voeten en zien hoe zij wonen, dan pas heb je écht het gevoel op reis te zijn, vinden wij. Trek met een herder te paard langs dorpjes met strohutten in Lesotho, bedwing de haarspeldbochten van de Sani Pass of hike door de Drakensbergen met oneindige vergezichten.
Decorative torn edge
Regio
3

Zuid: regio Kaap

Verken de veelzijdigheid van Zuid-Afrika's Kaapstreek: toer over de Tuinroute, spot walvissen in Hermanus en bewandel de Tafelberg in Kaapstad. Slaap in een glamping tent en blend je eigen wijn. Ga van het gebaande pad af en ontmoet de Xhosa-bevolking in de Transkei-regio, het geboorteland van Nelson Mandela. In Addo Elephant Park speur je naar de Big Five met een selfdrive of kies voor een safari met gids vanuit een exclusief tented camp.
Decorative torn edge
Land
4

Mauritius

Zuid-Afrika staat misschien niet bekend als bestemming met parelwitte stranden, maar een tropisch toetje is zeker wel mogelijk! Vlieg door naar Mauritius en eindig je reis relaxed onder een palmboom met je voeten in het zand en uitzicht op een helderblauwe oceaan.
Decorative torn edge
Land
5

Mozambique

Zuid-Afrika heeft de safariparken, Mozambique de brede ongerepte zandstranden en warmere temperaturen. Je combineert ze makkelijk met elkaar, want de stranden van Mozambique liggen vlak bij de grens met Zuid-Afrika.
Decorative torn edge
background-pattern