ANVR logo
Calamiteitenfonds logo
SGR logo
Menu background

Naar boven

Bouwstenen Zuid-Afrika

Individuele Zuid-Afrika bouwstenen

Zuid-Afrika reizen, leeuw
✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 juli 2023 een reis bij ons boekt, krijg je van ons gratis het flex voorwaardenpakket ter waarde van 250 euro cadeau. Indien corona gerelateerd kan je je reis gratis omboeken of wijzigen tot 45 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.
Unieke overnachtingen en activiteiten zijn geregeld
Je ziet de highlights weg van de massa
Je reis is duurzaam én verantwoord
Je reist individueel met (lokaal) vervoer
Onze collega's ter plekke staan 24/7 voor je klaar
We adviseren je uit eigen ervaring

Bouwstenen zijn korte individuele Zuid-Afrika reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Zuid-Afrika reis samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Zuid-Afrika rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je liever advies op maat in plaats van zelf te puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Zuid-Afrika specialisten helpen je graag verder.

Regio
1

Johannesburg & Krugerpark-safari

Wakker worden met geluiden uit de bush, de spanning die je voelt, wetende dat achter elke boom een wild dier kan staan … Dát is safari! Naast het Krugerpark kent Zuid-Afrika tal van wildparken en privé-reservaten, elk met zijn eigen charme. We hebben die parken geselecteerd waar je het echte safarigevoel krijgt met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Combineer safari met fietsen door de straten van Soweto.
Decorative torn edge
Regio
2

Koninkrijken & Drakensbergen

In contact komen met de lokale bevolking, gesprekken voeren met handen en voeten en zien hoe zij wonen, dan pas heb je écht het gevoel op reis te zijn, vinden wij. Trek met een herder te paard langs dorpjes met strohutten in Lesotho, bedwing de haarspeldbochten van de Sani Pass of hike door de Drakensbergen met oneindige vergezichten.
Decorative torn edge
Regio
3

Oost-kaap

De Oost-Kaap is minder bekend. Rijd langs de ruige kusten van de Transkei Wild Coast, het geboorteland van Nelson Mandela. Of ga op safari in een privé-reservaat buiten het malariagebied. Ook ligt het bekendere Addo Elephant Park in de Oost-Kaap. Speur in je eigen huurauto naar de Big Five. Wil je graag een steentje bijdragen? In Port Elizabeth help je mee met een vrijwilligersproject.
Decorative torn edge
Regio
4

West-kaap en Kaapstad

In de Kaapstreek vind je alles wat Zuid-Afrika te bieden heeft bij elkaar. Rijd over een van de bekendste routes ter wereld: de Tuinroute. Geniet van de glinsterende kustlijn, spot walvissen in Hermanus en bewandel de indrukwekkende Tafelberg in Kaapstad. Maar er is meer: slaap bij een struisvogelboer, blend je eigen wijn in Montagu en maak kennis met de Xhosa bevolking.
Decorative torn edge
Regio
5

Mauritius

Zuid-Afrika staat misschien niet bekend als bestemming met parelwitte stranden, maar een tropisch toetje is zeker wel mogelijk! Vlieg door naar Mauritius en eindig je reis relaxed onder een palmboom met je voeten in het zand en uitzicht op een helderblauwe oceaan.
Decorative torn edge
Regio
6

Mozambique

Zuid-Afrika heeft de safariparken, Mozambique de brede ongerepte zandstranden en warmere temperaturen. Je combineert ze makkelijk met elkaar, want de stranden van Mozambique liggen vlak bij de grens met Zuid-Afrika.
Decorative torn edge
Alle regio's
7

Filter door alle regio's

Op deze pagina vind je een overzicht van alle bouwstenen in Zuid-Afrika. Door middel van de filters bovenaan de pagina kun je zoeken op type activiteit en overnachting. Combineer de bouwstenen met elkaar en stel je eigen rondreis samen.
Decorative torn edge
background-pattern