ANVR logo
Calamiteitenfonds logo
SGR logo

Naar boven

Wat is de beste reisroute voor Zuid-Afrika?

Algemene informatie

Kruger Selfdrive Olifanten Zuid-Afrika

Route-advies voor je Zuid-Afrika-reis

De meeste reizigers beginnen hun Zuid-Afrika-rondreis in de hoofdstad Johannesburg. Afhankelijk van je aankomsttijd heb je een meet & greet met onze lokale agent op het vliegveld. Hij/zij helpt je op weg en begeleidt je ook naar het autoverhuurbedrijf. Nadat je de huurauto in ontvangst hebt genomen kun je op weg naar je eerste accommodatie. Je kunt je vakantie in Zuid-Afrika starten met de bouwsteen Een ontspannen beginnetje. Wij raden je aan om na aankomst niet direct uren in de auto te rijden. Het is prettiger en veiliger om eerst even te acclimatiseren en uit te rusten van je vlucht, hier houden wij rekening mee in je reisplan. Kom je ’s avonds laat aan, dan neem je de shuttlebus naar het hotel nabij de luchthaven van Johannesburg. Na een goede nachtrust word je ’s morgens opgewacht in het hotel door onze lokale agent, waarna je na overhandiging van de routebeschrijving en de huurauto op pad kunt. Kom je in Kaapstad aan, dan plannen we een transfer naar je accommodatie voor je in.

Ons Zuid-Afrika advies voor twee weken:

Wanneer je twee weken de tijd hebt, kun je je het beste op één gebied concentreren. Wil je dolgraag naar het Krugerpark dan zou de Eastern Nature Trail goed op je wensen kunnen aansluiten. Als je juist graag Kaapstad en omgeving wilt ontdekken tijdens je vakantie, dan zal de rondreis Kaapse Pracht je wellicht wel aanspreken.

Ons Zuid-Afrika-advies voor drie weken:

Als je drie weken de tijd hebt, dan kun je van Johannesburg naar Kaapstad rijden met daarbij een binnenlandse vlucht van Durban naar Port Elizabeth om tijd te winnen. We hebben diverse rondreizen die drie weken duren en ze gaan allemaal van Johannesburg naar Kaapstad. Indien je dit wilt, kunnen we de rondreis ook omdraaien van Kaapstad naar Johannesburg. Je reist individueel met je eigen huurauto. Een van onze favorieten is de rondreis South Africa Experience, omdat je met deze rondreis zowel in een privéreservaat verblijft bij het Krugerpark, als echt in het Krugerpark zelf.

Rijden in Zuid-Afrika
Auto rijden in Zuid-Afrika

Ons Zuid-Afrika-advies voor vier weken:

Als je vier weken de tijd hebt, kun je het gehele stuk van Johannesburg naar Kaapstad met de auto afleggen, inclusief de onbekendere Transkei Wildcoast-provincie. Speciaal hiervoor hebben we de rondreis Zuid-Afrika Zonder Grenzen samengesteld.

We wensen je veel plezier bij de voorbereiding en het samenstellen van je Zuid-Afrika-rondreis.

background-pattern