Ons team

Van reizigers voor reizigers
“Goedemorgen! Lekker weekend gehad? Lukt het puzzelen met de bouwstenen?” Op maandag – en de andere dagen – begroet een van onze reisspecialisten je aan de telefoon. Dat is omdat we je graag willen leren kennen. Alleen zo kunnen wij het reisplan samenstellen dat precies bij je past. Daar nemen we de tijd voor. Dus pak een kopje koffie, dan doen wij dat ook aan de andere kant van de lijn! We doen ons uiterste best om een reisplan samen te stellen waar je vakantiekriebels van krijgt.

Alles is door ons uitgeprobeerd

Soms gebeurt het gewoon: je wordt verliefd op een bestemming. Hier op kantoor zitten we wel gezellig samen, maar ieder beheert toch zijn eigen toko. De Chinagek verkoopt China, de Perufan weet je alles over ‘zijn’ Peru te vertellen. Samen zijn we een mooi stel verrereizen-specialisten, maar ieder van ons ontfermt zich over een eigen stukje van de wereld. We geloven namelijk dat je kwaliteit levert als je echt weet wat je aanbiedt. Als reiziger wil je toch zeker weten dat straks op reis je lakens schoon zijn en je huurauto geen barrel is? Om daar zeker van te zijn bezoeken we geregeld onze eigen bestemmingen en hebben we korte lijntjes met onze lokale partners.

Onze passie voor reizen

Thuis worden ze weleens gek van ons: kunnen we het nog eens over iets anders hebben dan reizen? Nou ja, er is één ding dat we nog liever doen: zelf reizen! Op reis zijn we eigenlijk ook altijd een beetje aan het werk en dat doen we graag. Soms zoeken we naar nieuwe hotelletjes, soms komen we die onderweg spontaan tegen. En ook thuis wakkeren de kleinste dingetjes ons reisvirus aan:  een collega die enthousiast over haar reis vertelt, een artikel in een reismagazine, een avondje uit naar een Thais restaurant. Dat kun je wel passie noemen.

Elke dag op wereldreis

Of het een beetje leuk is bij ons op kantoor, wordt ons weleens gevraagd. Wie binnenloopt voelt meteen het antwoord. Overal hangen reisfoto’s, wereldkaarten, lampionnen, strandballen en zelfs een verdwaalde opblaasdolfijn. In de kantine, waar we samen lunchen, wisselen we reiservaringen uit en spelen we tafelvoetbal. We zijn niet vies van verkleedpartijtjes en op zomerse avonden borrelen we op ons dakterras. Zo gezellig zelfs dat collega’s vaak ook samen op reis gaan. Zou jij ook graag een baan willen hebben waar je het elke dag over reizen kunt hebben? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste reisfanaten. Bekijk onze vacatures.

Dit zijn de zomerbestemmingen voor 2020
Blog
Beste reistijd
Blog
De filosofie van Riksja
Blog
De reis met Quinter
Blog