ANVR logo
SGR logo
Calamiteitenfonds logo

Naar boven

los-angeles-Amerika-vakantie-strand

Los Angeles: the movie begins

bouwsteen

 • Reisschema:
  Los Angeles
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Reissom:
  vanaf € 260,- p.p. bij 2 personen
✓ In LA kom je vooral voor beroemde plekken als Hollywood, Santa Monica en Venice Beach, waar de locals flaneren over de boulevards

✓ Beklim Mt. Lee Voor een unieke kijk op het beroemde 'Hollywood sign' en uitzicht over de stad

✓ Standaard verblijf in een centraal gelegen hotel in Los Angeles

✓ Optioneel verblijf in Hollywood of (nog) dichter bij bekende stranden zoals Venice Beach en Marina del Rey

✓ Optionele surfles Venice Beach

Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst in Los Angeles

Na een vlucht van ongeveer 12 uur kom je aan op LAX, de internationale luchthaven van Los Angeles. Na het achterlaten van je vingerafdrukken en het ophalen van je bagage loop je naar de uitgang en volg je de borden ‘car rental’. De auto reserveren we alvast voor je en in ongeveer 10 minuten rijd je naar je centraal gelegen hotel. Het is slechts 15 minuten rijden naar het strand van Venice Beach.

’s Middags rijd je in ongeveer een half uur naar de bergen van Hollywood. Op de Walk of Fame bewonder je de roze sterren die eeuwig schitteren en natuurlijk bestaat in sterrenstad Hollywood altijd de kans om een beroemd persoon tegen het lijf te lopen.

Decorative torn edge

Dag 2 – Verken LA met de auto of de fiets

Vandaag heb je de hele dag de tijd om Los Angeles te verkennen met je huurauto. Wij reden met de auto langs luxe boetiekwinkels op Rodeo Drive en langs vele restaurants en terrasjes met kleurrijke mensen.

Mocht je al zin hebben in een intensieve activiteit, ga dan naar Griffith Park en volg de route naar Mt. Lee. Deze wandeling gaat door een verrassend stukje natuur in de stad met fantastische uitzichten op bijvoorbeeld Downtown. Je eindigt met een unieke kijk achter de beroemde Hollywood letters, zo zie je LA net even wat anders. Wandel terug via een andere trail of loop via de wijk Hollywoodland naar Hollywood. Let wel op: deze relatief zware wandeling is 14 kilometer lang!

’s Avonds kozen wij voor een restaurant in de straten achter de boulevard, in verband met de vele daklozen die ’s avonds hun slaapplekje op het strand zoeken. Je kunt ook gemakkelijk naar Santa Monica rijden waar je onder andere op 3rd Street vele eetgelegenheden vindt.

Decorative torn edge

Dag 3 – Los Angeles, vertrek

Vandaag laat je de stad van de sterren achter je. Vanaf hier rijd je via route 66 naar de Miles down to earth Grand Canyon. Wil je wat meer van de kust zien ga dan Cruisen langs de kliffen naar San Francisco.

Als deze bouwsteen het einde van de reis is lever je de huurauto in op de luchthaven en vlieg je, hopelijk met een bijzondere ervaring, weer terug naar huis.

Benieuwd naar tips voor Los Angeles van onze reizigers? Lees dan onze Los Angeles blog.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Los Angeles: the movie begins

Voor deze reis bieden we de volgende varianten aan

Variant
1

Surfles Venice Beach

 • Reissom:
  vanaf € 88,- p.p. bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  Surfles van 2 uur in klein groep incl. wetsuit

Maak je Californië ervaring compleet en leer surfen op het strand van Venice Beach, een van de bermoemdste stranden van Los Angeles. De instructeur staat al op je te wachten voor je eerste surfles. In een klein groepje ben je de komende 2 uur bezig met de briefing, instructies en het trotseren van de golfen. Eerst even droog oefenen op het strand. Vervolgens ga je met je surfboard wat dieper het water in en dan is het wachten op de juiste golf. Peddelen, peddelen peddelen en dan voel je dat de golf de achterkant van je surfboard optilt…en dan is het tijd om te gaan staan. Wat voelt het stoer als je voor het eerst staand op je board over de golfen zoeft.

Decorative torn edge
Venice-Beach-hotel
Retro hotel in Venice Beach
Kamer hotel Venice Beach
Variant
2

Los Angeles - Strand verblijf Venice Beach / Marina del Rey

 • Reissom:
  vanaf € 429,- p.p. op basis van 2 personen
 • Inbegrepen:
  overnachtingen op loopafstand van het strand

Wil je graag dicht bij het strand van Marina del Rey en Venice Beach verblijven, laat het ons dan even weten. Je betaalt dan vanwege de locatie wat meer, maar je zit wel dichterbij het strand. Struin langs de boardwalk, waar je krachtpatsers opdrukoefeningen ziet doen en blonde Barbies op rolschaatsen voorbij ziet zoeven. In de verte spot je een echt Baywatch huisje op het strand… Net als in de film.

Decorative torn edge
hotel-hollywood-reis
hotelkamer-hollywood-reis
Zwembad-hotel-hollywood-reis
Variant
3

Sterrenstijl in Hollywood - boutique hotel

 • Reissom:
  vanaf € 355,- p.p. bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  overnachtingen in boutique hotel in Hollywood

Wil je tijdens je Hollywood reis midden in de glitter & glamour van Hollywood verblijven? kies dan voor ons sterrenstijl boutique hotel aan de voet van de Hollywood Hills. Slaap op een plek die je allang kent uit talloze Hollywoodfilms, tv-series die dagelijks op tv zijn, de Oscars en de roddelbladen. Begeef je tussen de ‘rich and famous’; loop over de beroemde roze sterren op Hollywood Boulevard, bespiedt de huizen van de sterren en misschien kom je wel terecht in een heuse filmset.

Decorative torn edge

Deze bouwsteen is goed te combineren met

Grand Canyon uitzicht
bouwsteen

Miles-down-to-earth Grand Canyon

 • Grand Canyon South Rim
 • 3 dagen / 2 nachten
 • vanaf € 340,- p.p. bij 2 personen bij verblijf in Grand Canyon NP
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
highway 1 amerika
bouwsteen

Californië, cruisen langs de kliffen

 • Highway 1
 • 2 dagen / 1 nacht
 • vanaf € 105,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern