ANVR logo
SGR logo
Calamiteitenfonds logo

Naar boven

Poipu strand Maui

Hula dansen op Maui

bouwsteen

 • Reisschema:
  Maui
 • Reisduur:
  4 dagen / 3 nachten
 • Activiteit:
  Luau, een Hawaïaans strandfeest
 • Reissom:
  Vanaf € 840,- p.p. bij 2 personen
✓ Beleef een traditionele Luau op het strand

✓ Surfen of suppen op het tropische water

✓ Relaxen onder de palmen van Kihei

Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst Maui, Hawaï

Voor wie Maui het begin van de Hawaï-reis is: aloha, en welkom in de exotische eilandengroep van vulkanen, tropisch regenwoud en hula-dansers op het palmenstrand.

Van de luchthaven rijd je naar het kustplaatsje Kihei. Tijdens de rit kom je langs verschillende met palmbomen omzoomde stranden. Een goed voorproefje voor de komende dagen. Aan het tropische Kihei vonden we een fijn . Het is misschien wat groter dan je van ons gewend bent, maar Hawaïaanser ga je het niet snel vinden? Met dagelijkse activiteiten zoals hula-dansen en een eigen zwembad is er genoeg te doen.  Al is relaxen wel een belangrijk aspect van je vakantie op Maui.

Decorative torn edge

Dag 2 – Verblijf Maui, Luau

Je dagen aan het strand van Maui staan in het teken van luieren en ontspannen. Dat begint al goed met een ontbijt in de tropische tuin van je hotel. Tussen de palmen en bananenbomen start je de dag met pancakes en vers fruit. De rest van de dag kun je genieten van het zwembad en strand: in het ondiepe water kun je goed snorkelen.

 

Decorative torn edge

’s Avonds begint het Hawaïaanse feest, de luau. Met een verse bloemenkrans word je welkom geheten en getrakteerd op gitaarmuziek, traditionele gerechten, zoals lau lau pork en poké bowl, een vuurshow en natuurlijk huladans. Aan de hand van liedjes en verhalen word je meegenomen in de tradities van Hawaï. Aan het einde van de avond maak je een beetje deel uit van de ohana, de familie.

Decorative torn edge

Dag 3 – Maui verkennen

Na je feest van de vorige avond zul je vast willen uitslapen. Dat kan, want vandaag bepaal je helemaal zelf wat je gaat doen. Een bezoek aan het vulcanische maanlandschap van het Haleakalā National park is zeker aan te raden. Je kunt met de auto helemaal tot 3.000 meter hoge top van de vulkaan rijden, een fantastische plek om ’s ochtends vroeg de zon op te zien komen. Daarnaast is de ‘Road to Hana’ langs de noordkust van het eiland een absolute must drive. De pittoreske route kronkelt langs de kust door het tropisch regenwoud langs verscholen baaitjes en de mooiste watervallen van het eiland.

Wij maakten aan het einde van de dag een zeiltocht op een catamaran. Met een drankje in je hand vaar je langs de groenbegroeide rotsen van Maui. De ukulele zorgt voor achtergrondmuziek bij de zonsondergang. Dit is toch waarvoor je naar Hawaï bent afgereisd?

Van december tot april kun je ook een walvistocht maken in een zodiac. In die periode passeren bultruggen de kust van Maui. Ze blijven graag in ondiep water om hun jongen te beschermen. Vanaf de boot kun je ze daardoor goed zien. Wil je een van deze excursies aan je reis toevoegen, of misschien wel allebei? Laat het ons weten, dan regelen we dat voor je.

Decorative torn edge

Dag 4 – Vertrek Maui

Tijd voor het volgende avontuur in Hawaï, of misschien wel om naar huis te gaan. Vandaag rijd je naar de luchthaven voor je volgende vlucht. Plan genoeg tijd in voor de rit: de wegen hebben vaak maar één rijstrook en worden regelmatig overgestoken door surfers die met een relaxed gangetje en hun armen vol surfuitrusting naar het strand lopen. Allemaal onder het mom van het Hawaïaanse motto: hang loose.

Is je reis door Hawaï na Maui nog niet ten einde, reis dan door naar de canyons van Kauai.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Hula dansen op Maui

Deze bouwsteen is goed te combineren met

Honolulu surfen
bouwsteen

Aloha Honolulu

 • Oahu - Honolulu
 • 4 dagen / 3 nachten
 • Vanaf € 630,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
bouwsteen

De vloer is lava

 • Hawaii Island - Volcanoes National Park
 • 3 dagen / 2 nachten
 • Vanaf € 275,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Hawaii
bouwsteen

Stille wateren, heilige gronden

 • Kona - Hawaii Island
 • 3 dagen / 2 nachten
 • Vanaf € 625,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
bouwsteen

Canyons en kliffen van Kauai

 • Kauai Island
 • 4 dagen / 3 nachten
 • Vanaf € 900,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern