Menu background

Naar boven

Maui-Hawaii

Hula dansen op Maui

bouwsteen

 • Reisschema:
  Maui
 • Reisduur:
  4 dagen / 3 nachten
 • Activiteit:
  Luau, een Hawaïaans strandfeest
 • Reissom:
  Vanaf € 810,- p.p. bij 2 personen
✓ Beleef een traditionele Luau op het strand
✓ Surfen of suppen op het tropische water
✓ Relaxen onder de palmen van Ka’anapali Beach
Vakantie Hawaii Maui hula
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst Maui, Hawaï

Voor wie Maui het begin van de Hawaï-reis is: aloha, en welkom in de exotische eilandengroep van vulkanen, tropisch regenwoud en hula-dansers op het palmenstrand.

Van de luchthaven rijd je naar het kustplaatsje Ka’anapali Beach. Tijdens de rit kom je langs verschillende met palmbomen omzoomde stranden. Een goed voorproefje voor de komende dagen. Aan het tropische Ka’anapali beach vonden we een strandresort. Het is misschien wat groter dan je van ons gewend bent, maar Hawaïaanser ga je het niet snel vinden? Met dagelijkse activiteiten zoals hula-dansen en een eigen zwembad is er genoeg te doen.  Al is relaxen wel een belangrijk aspect van je vakantie op Maui.

Decorative torn edge

Dag 2 – Verblijf Maui, Lahaina luau

Je dagen aan het strand van Maui staan in het teken van luieren en ontspannen. Dat begint al goed met een ontbijt in de tropische tuin van je hotel. Tussen de palmen en bananenbomen start je de dag met pancakes en vers fruit. De rest van de dag kun je genieten van het zwembad en strand: in het ondiepe water kun je goed snorkelen.

Is zonnebaden en snorkelen je iets te rustig, dan kun je een surf- of sup-les (standup paddleboarding) nemen bij Maui Surfer Girls. Riding the waves op jouw eigen tempo, of je nu beginner of al ervaren bent.

Decorative torn edge

Wil je graag iets meer van Maui en Hawaï zien, wandel dan naar het gerechtsgebouw in het centrum, om een beschrijving van de stadstour op te halen. Hiermee loop je langs historische huizen, de vuurtoren en de ruïnes van een fort.

Zolang je maar op tijd terug bent, want ’s avonds begint het Hawaïaanse feest, de luau. Met een verse bloemenkrans word je welkom geheten en getrakteerd op gitaarmuziek, traditionele gerechten, zoals lau lau pork en poké bowl, een vuurshow en natuurlijk huladans. Aan de hand van liedjes en verhalen word je meegenomen in de tradities van Hawaï. Aan het einde van de avond maak je een beetje deel uit van de ohana, de familie.

Decorative torn edge

Dag 3 – Lahaina

Na je feest van de vorige avond zul je vast willen uitslapen. Dat kan, want vandaag bepaal je helemaal zelf wat je gaat doen. Met de auto ben je zo bij sfeervolle stadjes, zoals Lahaina. Wij maakten aan het einde van de dag een zeiltocht op een catamaran. Met een drankje in je hand vaar je langs de groenbegroeide rotsen van Maui. De ukulele zorgt voor achtergrondmuziek bij de zonsondergang. Dit is toch waarvoor je naar Hawaï bent afgereisd?

Van december tot april kun je ook een walvistocht maken in een zodiac. In die periode passeren bultruggen de kust van Maui. Ze blijven graag in ondiep water om hun jongen te beschermen. Vanaf de boot kun je ze daardoor goed zien. Wil je een van deze excursies aan je reis toevoegen, of misschien wel allebei? Laat het ons weten, dan regelen we dat voor je.

Decorative torn edge

Dag 4 – Vertrek Maui

Tijd voor het volgende avontuur in Hawaï, of misschien wel om naar huis te gaan. Vandaag rijd je naar de luchthaven voor je volgende vlucht. Plan genoeg tijd in voor de rit: de wegen hebben vaak maar één rijstrook en worden regelmatig overgestoken door surfers die met een relaxed gangetje en hun armen vol surfuitrusting naar het strand lopen. Allemaal onder het mom van het Hawaïaanse motto: hang loose.

Is je reis door Hawaï na Maui nog niet ten einde, reis dan door naar de canyons van Kauai.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

Voor deze reis bieden we de volgende varianten aan

Hawaii Maui Special Stay uitzicht
Hawaii Maui Special Stay zwembad
Hawaii Maui Special Stay kamer
Hawaii Maui Special Stay hotel
Hawaii Maui Special Stay
Hawaii Maui Special Stay lobby
Variant
1

Direct aan het strand overnachten

 • Reissom:
  Vanaf € 1150- p.p. bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  3 nachten in een luxe strandresort, Hawaïaanse luau

Wil je deze strandbouwsteen het liefste direct aan zee doorbrengen, dan reserveren we ons beach resort voor je. Grootser opgezet dan de knusse inn, maar daar krijg je heel wat luxe, grote zwembaden en directe toegang tot het strand voor terug. Het hotel verhuurt ligbedden, snorkelsets en SUP-boards bij het strand en er is een barbecue, waar je zelf een visje op kunt leggen.

We reserveren een studio met balkon en ook een keukentje, maar vakantie is vakantie, dus je kunt ook gerust voor je laten koken in het restaurant van het resort.

Decorative torn edge
Hawaii Maui - Lahaina
Hawaii Maui kamer Lahaina
Hawaii Maui accommodatie zwembad
Hawaii Maui hotel Lahaina
Variant
2

Overnacht in een plantagehotel in Lahaina

 • Reissom:
  Vanaf € 742,- p.p. bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  3 nachten in een kleinschalige plantage B&B, Hawaïaanse Luau

Van de luchthaven van Maui rijd je in een half uur naar kustplaatsje Lahaina. Je slaapt in een kleinschalige Hawaïaanse plantage inn, een houten gebouw in een groene tuin, met een zwembad. Te voet ben je zo op het strand of in het centrum. Hier kun je een stadswandeling maken, haal de route op bij Lahaina Visitor Center.

Decorative torn edge

Deze bouwsteen is goed te combineren met

Vakantie Hawaii - Waikiki Beach
bouwsteen

Aloha Honolulu

 • Oahu - Honolulu
 • 4 dagen / 3 nachten
 • Vanaf € 475,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Vakantie Hawaii - Vulkaan Big Island
bouwsteen

De vloer is lava

 • Hawaii Island - Volcanoes National Park
 • 3 dagen / 2 nachten
 • Vanaf € 245,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
vakantie-hawaii-big-island-puuhonua
bouwsteen

Stille wateren, heilige gronden

 • Kona - Hawaii Island
 • 3 dagen / 2 nachten
 • Vanaf € 560,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Vakantie Hawaii Kauai zwemmen
bouwsteen

Canyons en kliffen van Kauai

 • Kauai Island
 • 4 dagen / 3 nachten
 • Vanaf € 795,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge