ANVR logo
SGR logo
Calamiteitenfonds logo

Naar boven

Honolulu Waikiki beach

Aloha Honolulu

bouwsteen

 • Reisschema:
  Oahu - Honolulu
 • Reisduur:
  4 dagen / 3 nachten
 • Activiteit:
  Surfles
 • Reissom:
  Vanaf € 630,- p.p. bij 2 personen
✓ De toegangspoort tot de Hawaïaanse eilanden

✓ Leer surfen bij Waikiki Beach

✓ Ontdek de cultuur in het Polynesian Cultural Center

Honolulu surfen
Decorative torn edge

Dag 1 – aankomst op Oahu en in Honolulu

Welkom op het bekendste eiland van Hawaï. Oahu staat vooral bekend om de stad Honolulu en Waikiki Beach, maar er is nog veel meer te ontdekken: veel plantages, ruige kusten en een regenwoud.

Als je wilt, kunnen we na aankomst een transfer voor je inplannen naar het hotel, maar je kunt er ook voor kiezen om zelf te rijden. Met een huurauto ben je flexibel en reis je in eigen tempo over het eiland.

We vonden op Oahu een modern hotel in Waikiki met comfortabele kamers. Vanaf hier loop je gemakkelijk naar het stadscentrum (met skyscrapers en shopping malls, het is nog steeds Amerika!) en verschillende bezienswaardigheden. Omdat het eiland een knooppunt is voor de meeste reizigers, is het er gezellig druk. Sluit je bij hen aan in een van de surfbars, of drink in alle rust een cocktail op het dakterras van je hotel.

Decorative torn edge

Dag 2 – Surfles Waikiki Beach

Hawaï is onlosmakelijk met surfen verbonden. De langzaam brekende golven van Waikiki maken het de perfecte plek om te leren surfen. Of je nu een beginner bent of je bestaande vaardigheden wilt perfectioneren. Je krijgt les van een professionele big‐wave surfer. Begin je les op het strand waar je alle basisprincipes leert zodat je op je board kunt staan. Ga na een paar demonstraties het water in en laat het plezier beginnen. In de warme tropische wateren kun je je nieuwe vaardigheden op de proef stellen in het gezelschap van je instructeur die je tips zal geven je techniek en vooruitgang te verbeteren. Als het uiteindelijk lukt om een golf te pakken en op je surfboard te blijven staan geeft dat een enorme kick!

Decorative torn edge

Dag 3 –  Oahu op eigen gelegenheid

Wij kozen er o.a. voor om Diamond Head te bezoeken, de gigantische vulkanische krater die je niet kunt missen. Het is een steile klim naar de top, maar geloof ons: die neem je graag voor lief als je weet hoe mooi het uitzicht over Honolulu is.

Hanauma Bay State Park is een is een populaire plek om te gaan snorkelen. Bij Kualoa Ranch kun je een tour boeken door de indrukwekkende Ka’a’awa Valley waar verschillende scenes uit bekende Holywood films als Jurassic Park zijn opgenomen.

Langs de North Shore vind je diverse laid back surfstadjes en kun je professionele surfers metershoge golven zien bedwingen. Hier vind je ook veel foodtrucks waar je terecht kunt voor overheelijke seafood of een typisch Hawaiiaanse poke bowl.

 

Decorative torn edge

Pearl Harbor

Een bezoek aan Pearl Harbor is ook zeker indrukwekkend. Op 7 december 1941, tijdens de Tweede Wereldoorlog, werden hier vele slagschepen beschadigd of tot zinken gebracht door een verrassingsaanval van Japan. De USS  Arizona zonk samen met 1.102 zeilers, die nog altijd in hun onderwatergraf rusten. Het vormde een belangrijke schakel in de Amerikaanse geschiedenis en het verloop van de Tweede Wereldoorlog. Er worden slechts een beperkt aantal personen per dag toegelaten, dus reserveer je toegangskaartje en (audio)tour tijdig online via www.recreation.gov.

Decorative torn edge

Dag 4 – Reizen Hawaï – Vertrek Honolulu

Vandaag is het tijd om afscheid te nemen van het kleurrijke eiland Oahu. Als je vlucht pas laat op de dag vertrekt, heb je tijd om het Iolani-paleis in Honolulu te bzoeken. Tot 1893 woonden hier Hawaïaanse vorsten.

Ben je nog niet klaar met reizen in Hawaï? Dan zorgen wij ervoor dat je op je volgende tropische eiland terecht komt, zoals Hawaii Island of Maui.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Aloha Honolulu

Voor deze reis bieden we de volgende varianten aan

Hawaii reizen - Special Stay Honolulu
Special Stay hotel - Waikiki, Honolulu
Special Stay Honolulu zwembad
Hawaii reizen - Special Stay
Honolulu Special Stay
Variant
1

Comforthotel Waikiki Beach

 • Reissom:
  Vanaf € 988,-- p.p. bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  3 nachten in een comfortabel hotel + surfles

Vind je het fijn om in luxe te verblijven op Oahu? Kies dan voor deze Special Stay. Vanaf het zwembad en de poolbar hoor je het geluid van de zee, zo dicht bij het strand ben je. De kamers ademen een luxe sfeer en op de spierwitte ligbedden aan het zwembad is het heerlijk bijkomen van een lange reis. Dineer bij ondergaande zon, met uitzicht op de dobberende bootjes.

Decorative torn edge

Deze bouwsteen is goed te combineren met

bouwsteen

De vloer is lava

 • Hawaii Island - Volcanoes National Park
 • 3 dagen / 2 nachten
 • Vanaf € 275,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
bouwsteen

Hula dansen op Maui

 • Maui
 • 4 dagen / 3 nachten
 • Vanaf € 840,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Hawaii
bouwsteen

Stille wateren, heilige gronden

 • Kona - Hawaii Island
 • 3 dagen / 2 nachten
 • Vanaf € 625,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
bouwsteen

Canyons en kliffen van Kauai

 • Kauai Island
 • 4 dagen / 3 nachten
 • Vanaf € 900,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern