Naar boven

Rondreis Indonesië

Unieke individuele rondreizen op maat

Indonesie rondreis Boroburdur

Kant-en-klare Indonesië reizen die je ook gerust kunt aanpassen, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.
Met onze flexibele Indonesië rondreizen hebben we je werk uit handen genomen en de beste reisroutes alvast voor je uitgestippeld. Wij hebben Indonesië reizen op Bali, Java, Sumatra, Lombok, de Gili’s, Flores, Komodo en Sulawesi. Ook hebben wij combinatiereizen samengesteld van verschillende Indonesische eilanden.
Slaapplekken zijn al geregeld: slaap jij in een zadelhuis of op de rand van een vulkaan? Bel of mail ons: wij, Indonesië-experts Fronie, Kerstin en Marjolein helpen je graag op weg met de planning van jouw rondreis Indonesie. Kijk ook eens bij onze Bali-rondreizen om jouw Bali vakantie op een unieke manier te ervaren.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
Unieke slaapplekken
Je reist individueel en soms in een groepje

Individuele rondreizen in Indonesië

Bekijk het gehele overzicht van rondreizen op Bali

Waarom een rondreis door Indonesië?

Indonesië, een land van adembenemende schoonheid en rijke cultuur, is een paradijs voor reizigers. Met zijn diverse landschappen, prachtige stranden en vriendelijke bevolking is het de perfecte bestemming voor een onvergetelijke rondreis.

 

Natuurlijke Pracht en Praal van Indonesië

Indonesië staat bekend om zijn spectaculaire natuurlijke landschappen. Van de weelderige rijstvelden van Bali tot de betoverende regenwouden van Sumatra en de majestueuze vulkanen van Java, elke bestemming biedt unieke en adembenemende uitzichten. Verken de ongerepte schoonheid van de Komodo-eilanden, duik in de prachtige onderwaterwereld rond de Gili-eilanden of ontdek de betoverende schoonheid van de Togian-eilanden. Een rondreis stelt je in staat om de diversiteit van Indonesië te ervaren en de meest indrukwekkende natuurlijke wonderen te ontdekken.

 

Munduk Bali
Pura Besakih

Culturele Schatten en Erfgoed Indonesië

Indonesië is doordrenkt van een rijke cultuur en erfgoed. Elk eiland en elke regio heeft zijn eigen tradities, kunstvormen en architectonische hoogstandjes. Verken de oude tempels van Borobudur en Prambanan op Java, bewonder de traditionele architectuur van de Minangkabau in West-Sumatra en dompel jezelf onder in de kleurrijke ceremonies van de Balinese bevolking. Met een Riksja-rondreis kun je de diverse culturele schatten van Indonesië ervaren en een dieper inzicht krijgen in de geschiedenis en tradities van het land.

 

Avontuurlijke Activiteiten

Voor avontuurlijke reizigers is Indonesië een waar paradijs. Van surfen op de wereldberoemde golven van Bali tot wandelen naar de top van de actieve vulkaan Mount Bromo en het verkennen van de uitgestrekte regenwouden van Kalimantan, er is altijd iets opwindends te doen. Ga raften op wilde rivieren, maak een trektocht door weelderige jungle, spot orang-oetans in hun natuurlijke habitat of zwem met manta’s in de Floreszee. Een rondreis stelt je in staat om de adrenaline door je aderen te voelen stromen terwijl je de avontuurlijke kant van Indonesië verkent.

Flores-reis

Veel gestelde vragen over Indonesië?

  • Welke taal spreken ze in Indonesië?
  • Wat is het tijdsverschil met Indonesië?
  • Wat is de hoofdstad van Indonesië?
  • Hoeveel eilanden heeft Indonesië?
  • Hoelang is het vliegen naar Indonesië?
background-pattern