Menu background

Naar boven

Rondreis Indonesië

Unieke individuele rondreizen op maat

✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 december 2021 een reis bij ons boekt krijg je van ons gratis het Super Flex-voorwaardenpakket ter waarde van €250 cadeau. Hiermee ben je gegarandeerd dat je gratis je reis kan annuleren of wijzigen tot 30 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over de actievoorwaarden.

Kant-en-klare Indonesië reizen die je ook gerust kunt aanpassen, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.
Met onze flexibele Indonesië rondreizen hebben we je werk uit handen genomen en de beste reisroutes alvast voor je uitgestippeld. Wij hebben Indonesië reizen op Bali, Java, Sumatra, Lombok, de Gili’s, Flores, Komodo en Sulawesi. Ook hebben wij combinatiereizen samengesteld van verschillende Indonesische eilanden.

Je kunt jouw Indonesië rondreis natuurlijk ook zelf samenstellen met onze Indonesië bouwstenen.  Slaapplekken zijn al geregeld: slaap jij in een zadelhuis of op de rand van een vulkaan? Bel of mail ons: wij, Indonesië-experts Fronie, Nienke en Kerstin helpen je graag op weg met de planning van jouw rondreis Indonesie. Kijk ook eens bij onze Bali-rondreizen om jouw Bali vakantie op een unieke manier te ervaren.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
Unieke slaapplekken
Je reist individueel en soms in een groepje
1
2
3

Individuele rondreizen in Indonesië

Helaas, 0 resultaten voor jouw filters.

Bekijk ook onze andere regio