Menu background

Naar boven

Rondreis Indonesië

Unieke individuele rondreizen op maat

Kant-en-klare Indonesië reizen die je ook gerust kunt aanpassen, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.
Met onze flexibele Indonesië rondreizen hebben we je werk uit handen genomen en de beste reisroutes alvast voor je uitgestippeld. Wij hebben Indonesië reizen op Bali, Java, Sumatra, Lombok, de Gili’s, Flores, Komodo en Sulawesi. Ook hebben wij combinatiereizen samengesteld van verschillende Indonesische eilanden.
Slaapplekken zijn al geregeld: slaap jij in een zadelhuis of op de rand van een vulkaan? Bel of mail ons: wij, Indonesië-experts Fronie, Nienke en Kerstin helpen je graag op weg met de planning van jouw rondreis Indonesie. Kijk ook eens bij onze Bali-rondreizen om jouw Bali vakantie op een unieke manier te ervaren.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
Unieke slaapplekken
Je reist individueel en soms in een groepje
✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 april 2023 een reis bij ons boekt, krijg je van ons gratis het flex voorwaardenpakket ter waarde van 250 euro cadeau. Indien corona gerelateerd kan je je reis gratis omboeken of wijzigen tot 45 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.

Individuele rondreizen in Indonesië

Helaas, 0 resultaten voor jouw filters.

Bekijk ook onze andere regio

background-pattern