Naar boven

Visum Indonesië

Algemene informatie

Tijdens je reis met Riksja Indonesië kom je langs de meest intrigerende plaatsen van het land. Op deze site staan Indonesië bouwstenen, waarmee je je eigen reis samenstelt. Liever een complete rondreis? Kijk dan bij ons overzicht van individuele Indonesië rondreizen. Ze zijn gemaakt door ons team van Indonesië specialisten. Zij hebben veel reiservaring, kennen bijzondere plekken en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort. Heb je vragen over een Indonesië reis met Riksja Indonesië, neem dan gerust eerst even contact op.

Voor een bezoek aan Indonesië is het belangrijk dat je op de hoogte bent van visum, geld en gezondheidszaken. Heb je een visum nodig voor Indonesië? Of heb je een visum nodig voor Bali? Dit zijn vragen die we vaak krijgen, op deze pagina lees je hier alles over.

Heb je een visum nodig voor Indonesië?

Houders van een Nederlands- of Belgisch-paspoort die Indonesië bezoeken hebben een visum nodig voor Indonesië. Je ontvangt na aankomst in Indonesië op het vliegveld een visum on arrival. De kosten hiervoor zijn circa 35 euro per persoon. Je kunt in cash (EUR, USD of IDR) betalen of met je creditcard. Het visum is geldig voor maximaal 30 dagen en kan niet worden verlengd of omgewisseld voor een ander type visum. Aankomst dag en vertrek dag worden meegeteld.

In alle gevallen dient het paspoort minimaal zes maanden geldig te zijn na aankomst in Indonesië.

background-pattern