Naar boven

Rondreizen Nepal

Individuele rondreizen Nepal

Nepal rondreizen zijn individuele, langere reizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s (bouwstenen) met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij zelf goed bij elkaar vinden passen. Wij hebben hier sfeervolle en goed verzorgde accommodaties geselecteerd die het beste bij de omgeving passen of centraal gelegen zijn. Alle onderstaande prijzen van de rondreizen zijn exclusief intercontinentale vlucht. In sommige periodes kunnen afwijkende prijzen voorkomen. Goed te weten; de beste reisperiode voor Nepal loopt van half september tot en met eind april. Tussen de plaatsen door reis je met een auto en chauffeur of kies je voor de bus.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd

Rondreis Nepal: veelgestelde vragen

Wat is de beste reisperiode voor een rondreis naar Nepal

Ga je met Riksja Nepal op reis, dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden op het weer. Nepal is en blijft een land van uitersten. Het heeft over het algemeen een gematigd klimaat met een droge winter en een hete, vochtige zomer. De beste reistijd voor Nepal is oktober tot eind april. Wil je meer informatie over het weer per regio of hoelang de moesson duurt? Bekijk dan onze klimaatpagina.

Praktische informatie tijdens je Nepal rondreis

Wanneer je naar Nepal gaat is een goede voorbereiding noodzakelijk. Het laatste wat je wil is op de internationale luchthaven van Nepal erachter komen dat je wat vergeten bent. Denk bijvoorbeeld aan de juiste kleding, paspoorten, of valuta. Op onze algemene informatie pagina vind je meer informatie over onder andere een visum, de gezondheid in Nepal en geldzaken in Nepal. Op de Corona-pagina vind je de meest update informatie over reizen in Corona-tijd naar Nepal.
Tot slot: onze handige weetjes-pagina staat vol met praktische tips voor een rondreis naar Nepal.

Kan ik bovenstaande rondreizen naar Nepal nog aanpassen?

Onze Nepal-specialisten hebben de beste routes voor je uitgestippeld, door middel van onze Nepal-bouwstenen. Waarbij we heel flexibel zijn. Misschien wil je tijdens je rondreis Nepal ergens een nachtje langer of korter verblijven. Of wil je meer of andere excursies doen, omdat die beter bij jullie wensen passen. Dat kan allemaal. We bespreken graag samen jullie reiswensen zodat we dé ideale rondreis naar Nepal kunnen regelen.

Je kunt natuurlijk ook eerst zelf aan de slag. Door onze Nepal-bouwstenen met elkaar te combineren kun je een eigen draai geven aan je rondreis Nepal. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de bouwstenen in je rondreis op te nemen; wij doen de rest voor je. Aan de hand van de door jou gekozen bouwstenen kunnen wij je een reisvoorstel op maat aanbieden. Vragen? Je mag ons altijd een e-mail sturen, of bellen uiteraard, op 071 – 516 20 32.

Veel gestelde vragen Nepal

  • Wat is er inbegrepen in een rondreis Nepal en wat niet?
  • Hoe reis je in Nepal tijdens je rondreis?
  • Welke trekking kies ik?
background-pattern