Ga naar inhoud

Riksja Travel
Costa Rica, Panama & Nicaragua
Costa Rica

Bekijk de Costa Rica-webinar terug

Online Costa Rica-webinar

Zou jij graag op reis willen naar Costa Rica en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Leuk! Bestemmingsexperts Nienke en Jelle vertellen je graag meer over hun favoriete land tijdens deze Costa Rica-webinar. Ze nemen je mee in hun favoriete rondreizen door Costa Rica en vertellen je alles over de beste reistijd, het budget en de reis afstanden in de regio’s. Uiteraard geven ze insidertips en proberen ze zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Bekijk de Costa Rica-webinar

Strand foto Costa Rica
world

Costa Rica blogs

world

Alvast inspiratie opdoen?

Naast dat je inspiratie kunt opdoen met bovenstaande (en nog veel meer van onze) blogs, kan je ook alvast rondkijken bij onze rondreizen en bouwstenen. Met onze bouwstenen (korte belevingen van een aantal dagen) puzzel je zelf je reis in elkaar en met onze rondreizen hebben we alvast de leukste reisroutes voor je uitgestippeld. Je kunt de bouwstenen en rondreizen per regio bekijken, maar we hebben er ook alvast een aantal voor je geselecteerd onder aan deze pagina. Neem snel een kijkje!

Costa Rica

Costa Rica
Van wakker worden met jungle geluiden tot broedende schildpadden spotten. Costa Rica is paradijselijk!

Panama

Panama
Wil je het Panamakanaal bewonderen, je eigen koffie malen of kennismaken met de Kuna indianen?. Ontdek wat Panama te bieden heeft!

Nicaragua

NicaraguaWil je cultuur snuiven in Granada of met de voetjes omhoog op het eiland Ometepe? Ontdek de mogelijkheden in Nicaragua!

Familie reizen

Costa Rica met kinderen
Slingeren met je kids door de boomtoppen in het nevelwoud, zwem onder een waterval aan de voet van een vulkaan en relax op een reggae strand aan de Caribische kust.

world