Menu background

Naar boven

Autohuur

Autohuur Argentinië en Chili

Niet alleen de natuur zorgt voor afwisseling tijdens je Argentinië en Chili reis, ook het vervoer onderweg. Zo reis je naast binnenlandse vlucht en (nacht) bus ook per huurauto. Argentinië, wat alleen al zo’n 66 keer groter is dan Nederland, leent zicht niet voor een gehele rondreis per huurauto vinden wij. Sommige afstanden zijn zo immens dat je dagen zou moeten rijden over desolate, slecht onderhouden wegen dwars door eentonige landschappen. Wij denken dat je deze tijd beter kunt besteden, je hebt immers geen maanden de tijd.

Bij Riksja Argentinië hebben wij dan ook een aantal bouwstenen ontwikkeld waarbij je in alle vrijheid met je eigen huurauto rijdt en je onderweg geniet van de veelzijdigheid van de omgeving en leuke stops, je bent tenslotte op vakantie.

In zowel Argentinië als Chili hebben we meerdere plekken gevonden die wij qua afstand en route geschikt vinden om per huurauto te verkennen. We hebben gekozen voor twee verschillende verhuurmaatschappijen waarbij we gelet hebben op de keus aan en de kwaliteit van de auto’s, verzekeringen, het eigen risico en natuurlijk het prijsniveau. Klik op één van onderstaande links om meer te lezen over de autocategorieën, de tarieven en de huurvoorwaarden.

autohuur Argentinië en voorwaarden.
autohuur Chili en voorwaarden.

Let op; de Chili autohuur wijkt dus af van autohuur Argentinië

background-pattern