Bouwstenen Argentinië en Chili

Individuele Argentinië en Chili bouwstenen

Bouwstenen Argentinië en Chili
Unieke overnachtingen en activiteiten zijn geregeld
Je ziet de highlights weg van de massa
Je reis is duurzaam én verantwoord
Je reist individueel met (lokaal) vervoer
Onze collega's ter plekke staan 24/7 voor je klaar
We adviseren je uit eigen ervaring
✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 januari 2022 een reis bij ons boekt krijg je van ons gratis het Super Flex-voorwaardenpakket ter waarde van €250 cadeau. Hiermee ben je gegarandeerd 100% flexibiliteit en gratis je reis omboeken of wijzigen tot 15 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.

Bouwstenen zijn korte individuele Argentinië en Chili-reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Argentinië en Chili rondreis samenstellen. Ook kun je kiezen voor een rondreis Argentinië en Chili; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Argentinië en Chili specialisten helpen je graag verder.

Regio
1

Argentinië bouwstenen

Argentinië staat bekend om de ruige natuur, zoals in Vuurland of tijdens je expeditie naar Antarcica! Voor wildlife moet je op Peninsula Valdés zijn. Kom bij van je avonturen in het romantische Buenos Aires met het culinair genot van Italië en de dynamiek van New York. Krijg je geen genoeg van de spectaculaire uitzichten? Trek dan je wandelschoenen aan en trek de Andes in. In Argentinië kan het allemaal!
Decorative torn edge
Regio
2

Chili bouwstenen

Chili en Argentinië zijn een logische combinatie voor een fantastische reis. Bezoek de Atacama-woestijn, de droogste woestijn ter wereld, of huur zelf een huurauto en rijd in je eigen tempo tussen alle meren en vulkanen door. Wil je je reis spectaculair afsluiten? Vlieg dan door naar Paaseiland en sta oog in oog met de stenen reuzen.
Decorative torn edge