Naar boven

Argentinië Specialist

over ons

Over Riksja Argentinië en Chili

Riksja Argentinië is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van en voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Door middel van onze bouwstenen Argentinië, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze Argentinië reizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Ook vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur.

Renate Kuiper

Argentinië is voor mij…

…het land dat mijn hart gestolen heeft door de veelzijdige natuur van het land. Het ene moment wandel je door een van de vele natuurparken die Argentinië rijk is, vervolgens rijd je met een huurauto langs uitgestrekte cactusvalleien en bezoek je de watervallen in het regenwoud. Als je een reis maakt door dit land, dan mag de bouwsteen ‘IJzers onder, gletsjer op’ niet ontbreken in je reis. De Perito Moreno is een van de meest bijzondere dingen die ik gezien heb tijdens mijn reizen. Maar ook het land waar ik de lekkerste steaks ooit heb gegeten en van de heerlijke Argentijnse wijnen heb genoten. Zelf beleefde ik dit tijdens een rondreis Argentinië, die je terug kunt vinden in het overzicht onder rondreis 2 van Gletsjer naar Gaucho.

Na al die jaren nog steeds als Argentinië specialist bij Riksja Travel omdat…

…ik na 11 jaar nog steeds een uitdaging in mijn baan heb. Het is een organisatie die graag vooruitstrevend is en mij mogelijkheden geeft om mijzelf te blijven ontwikkelen.

Argentinië specialist Renate
Argentinië specialist Corina

Corina van Dijk

Waarom heb je gekozen voor specialisme in Argentinië en Chili?

De afgelopen jaren heb ik meerdere reizen met bouwstenen van Riksja Travel ingevuld. Ik bezoek graag verschillende landen, maar Zuid-Amerika blijft voor mij een uniek, veelzijdig continent, waar ik graag naar terug ga.

In 2018 ben ik weer teruggereisd naar dit mooie continent om het noorden van Argentinië te verkennen. Per huurauto door Argentinië rijden, waar je steeds weer in een ander landschap terecht komt; van cactussen op uitgestrekte vlaktes tot de duizenden verschillende kleuren rood in de gebergtes. Ook het romantische Buenos Aires, met haar parkjes en Porteños vond ik een heerlijke plek om te zijn. Natuurlijk sluit je de dag af met een heerlijke steak en een wijntje onder de sterren.

Als reisspecialist kijk ik er naar uit om samen met jou je ideale Zuid-Amerika reis samen te stellen.

Reizen met Riksja Travel

Wij zijn Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met een van onze reisspecialisten via email of telefoon, zie de contactpagina.

Riksja Argentinië wenst iedereen veel avontuurlijk reisplezier in Argentinië.

Riksja Travel

Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021

Reisgraag Award voor beste reisorganisatie
We zijn zo ongelooflijk trots en dankbaar dat wij in 2021 de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie hebben gewonnen. Onze reizigers beoordeelden onze reizen met een 9,0. Dankjewel voor het vertrouwen!

De Reisgraag Awards is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan reisorganisaties gebaseerd op reviews van klanten. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd door Reisgraag en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen.
De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.

background-pattern