WoW momenten

WoW momenten creëren we samen

We vinden het belangrijk om onze mensen in hun employee journey te waarderen en WoW momenten te creëren.

Een inspirerende omgeving om te werken
Hoe fijn is het dat je ’s ochtends op staat en fluitend naar je werk gaat. Werk dat niet voelt als werk. Dat je de hele dag reizigers raakt door jouw passie en enthousiasme van je reisbestemming over te brengen. En dat je werkt in een kantoor wat niet als kantoor voelt, maar heel inspirerend is ingericht. Met gave graffities aan de muren, een heerlijk Atrium waar je met je fijne collega’s kan ontbijten, lunchen en kan borrelen. Waar je tussen de bedrijven door ook even kan poolen, een potje tafeltennis kan doen of gewoon zomaar even in het zonnetje op de loungebank in een tijdschrift kan bladeren.

Waar we met elkaar werken aan uitdagende resultaten die elke keer weer vragen om onszelf te blijven uitvinden in een snel veranderende wereld. Om zo onze reizigers nog blijer te maken.

Xpeditie Happiness
In het hoogseizoen besteden we extra veel aandacht aan onze reisfanaten die de hele dag door met onze reizigers druk in de weer zijn. Elke week staan er verrassingen op de agenda die je kortdurend ondersteunen om blij, vitaal en met meer focus aan de slag te gaan.

Van onze Friday morning yoga’s, biologische lunches, dankbaarheidsoefeningen, planken, fitboxen, massages, tot verse smoothies waardoor je nog meer kan shinen. Lachen gieren brullen en soms ook gewoon even huilen. Het kan allemaal.

Samen ergens op de wereld een weekend samen
Om de 2,5 jaar kiezen we een locatie ergens op de wereld uit, waar we met alle collega’s naar toe vliegen en een heel weekend een te gek programma doorlopen.