Werkgeluk

Werkgeluk is bij ons heel normaal

Wij geloven dat blije medewerkers het verschil maken en ons helpen in de transitie naar duurzaam reizen. We werken vanuit een vrolijke en inspirerende werkplek, waarbij leren, groeien en ontwikkelen heel vanzelfsprekend is. Met resultaat.

Wij maken impact! We zijn niet een merk, maar hebben een hart. In onze hele employee journey hebben we oog voor het werkgeluk. Dat begint al met onze goede arbeidsvoorwaarden. Wat dacht je van een meedeling in winst, een premium salaris voor de reisbranche en goedkoop naar reisbestemmingen kunnen reizen? Ook besteden we echt tijd om je te onboarden en bij je collega’s in je team voel je je al direct thuis.

Bij ons staat de focus op een happy state of mind echt centraal. Zo organiseren we ook bewustwordingsdagen. De Quest is hier een mooi voorbeeld van; een zoektocht naar jouw levensmissie en talenten. Hier leer je hoe je je eigen happy state of mind kan vergroten. Hoe cool is dat, een geluksworkshop!

En natuurlijk mogen we onze ‘hutje op de hei’ dag jaarlijks niet vergeten, waar we vanuit bijzondere thema’s met alle 130 collega’s een ervaring opdoen en waarbij ook ruimte is om gezellig te borrelen om meer in verbinding te komen met elkaar.

Met de Chief Happiness en een Great Place to Work team zijn we elke dag bezig om de aandacht te geven aan onze medewerkers.