Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Vliegen op maat met Riksja

Zorgeloos en verantwoord vliegen

Vliegen naar

Wij zorgen voor een zorgeloze vlucht

Naast het op maat maken van jouw reis, kunnen we ook zorgen voor fijne vluchten. We zoeken uit welke vluchten het beste aansluiten op niet alleen jouw reis, maar ook op jouw wensen. Of je nu graag vliegt met KLM of Qatar Airways, een dag extra wil bijkomen van de jetlag of liever slaapt in een nachtvlucht dan instapt na je ontbijt. Het uitzoekwerk is voor ons, zodat jij zorgeloos kunt vliegen.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Dan kunnen we de ideale vlucht voor een paar dagen in optie zetten. Dit is niet alleen vrijblijvend, maar ook geheel kosteloos! Zo ben je zeker van een goede deal en dat het de vlucht is die je zoekt.

Neemt contact op met onze bestemmingsexperts om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Een vliegticket kunnen wij alleen regelen in combinatie met bouwstenen of rondreizen.

Vliegen Riksja Travel

Reis je met je gezin?

Dan kijken we graag samen met jullie wat het fijnst is. Wil je graag bij elkaar zitten, een stoelverhoging of iets voor de allerkleinste? Onze reizende papa’s en mama’s begrijpen het helemaal. Zowel de reis als de vlucht wordt gekozen met jullie wensen als gezin voorop. Zo kunnen we een stopover regelen wanneer je een tropische verre reis maakt naar Indonesië en extra tijd kiezen om eerst even bij te komen na een vlucht met onverwachte turbulentie. Op deze manier zorgen we ervoor dat reizen met kinderen fijn is voor jou en de kids.

Nét even dat extraatje? Dan boeken we graag alvast jullie maaltijden, zorgen we voor babybaskets en zelf een nanny service is niet te gek. Vliegen is voor ons een onderdeel van jullie reis, wat minstens net zo fijn moet zijn als de reis zelf!

De voordelen wanneer je vliegt met Riksja

Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
Voordeligere tarieven
Prijzen zijn inclusief bagage
Zet vluchten kosteloos in optie
Zeker van je vlucht, ook met vertraging, wijziging of calamiteit
We maken vliegen fijn, ook voor de kids

Onze favoriete vliegmaatschappijen per regio

We werken samen met vele vliegmaatschappijen over de hele wereld, elk met hun eigen voorwaarden. Om het voor jou zo overzichtelijk mogelijk te maken vertellen we meer over de airlines waar we mee werken, wat voor bagage je mee kunt nemen en nog veel meer. Zo weet jij in één blik wat je kunt verwachten voor, tijdens en na je vlucht!

Hoe we duurzaam te werk gaan met vliegen

Het vliegen zelf kunnen wij niet duurzamer maken, de ontwikkeling hiervan wel. Om jouw vliegreis zo verantwoord mogelijk te maken, regelen wij achter de schermen van alles. Zo overcompenseren wij alle uitgestoten C02, zetten we geld in voor duurzame projecten en investeren wij in het ontwikkelen van nieuwe technologieën.

Tijdens jouw reis kiezen we ook altijd eerst voor de meest verantwoorde optie en hopen we dat jij die ook kiest. Zo nemen wij in Azië liever een trein van Ho Chi Ming naar Hoi An en zien we tijdens de reis het binnenland van Vietnam voorbij ons gaan. In Europa kajakken we door Noorse fjorden en slaan we een motorboot over, en in Afrika kiezen liever privé reservaten en rijden we hard langs de drukke resorts.

Wil je meer lezen over hoe wij de wereld samen mooier reizen? Ga dan vooral naar deze pagina!

Veelgestelde vragen over vliegen

  • Hoe komen jullie aan die lage tarieven?
  • Vanuit waar vliegen we?
  • Regelen jullie ook binnenlandse vluchten?
  • Wat als mijn vlucht is vertraagd of wordt aangepast?
  • Kan ik ook zelf vliegtickets regelen?
background-pattern