Beste reistijd: oktober

blog

Geschreven op
donderdag 25 oktober
Geschreven door
Delen op social media

Deze bestemmingen zijn in oktober goed bereisbaar

Het weer wordt guurder, de dagen worden korter en de herfstvakantie komt eraan. Zo kunnen we nog wel even doorgaan … Hoe dan ook, er zijn genoeg redenen om er in oktober lekker op uit te gaan. Sommige bestemmingen zijn juist in oktober ideaal om te bezoeken: de drukte is weg, maar de temperaturen zijn nog aangenaam. Hieronder hebben we een aantal landen op een rij gezet die ideaal zijn om deze maand te bezoeken.

Griekenland

Traditionele Griekse gebouwen

In Griekenland is het eerlijk vertoeven in oktober: de zomerdrukte is voorbij en het zeewater is lekker warm. Deze maand is ook perfect voor het verkennen van eeuwenoude opgravingen en typische dorpen met witte huisjes.

Griekenland

Marokko

Marokko rondreis: Riad

Marokko is een topbestemming om deze maand een week (of twee) naartoe te gaan. De hitte is uit de steden en de nachten in de woestijn zijn nog niet zo koud.

Marokko

Bhutan

De beste reistijd voor Bhutan is van maart tot mei en oktober. In de herfst steken de witte bergtoppen mooi af tegen de kraakheldere blauwe lucht en het groene landschap. Perfect voor het schieten van mooie foto’s, zeker in combinatie met de vele kleurrijke festivals.

Bhutan

Andere landen die goed te bereizen zijn:
Amerika Argentinië Australië Bolivia Botswana Brazilië Cambodja Canada ChiliChina Colombia Ecuador IJsland India Indonesië Japan Jordanië Kenia Laos Madagaskar Maleisië Myanmar Namibië Nepal Nieuw-Zeeland Peru Portugal Suriname Tanzania Tibet Zuid-Afrika

Wil je zeker weten dat je op tijd boekt en op de leukste plekken kunt slapen? Krijg geen spijt, boek op tijd! We hebben per bestemming voor je op een rij gezet hoe ver van tevoren je erbij moet zijn.
Ben je je nog aan het oriënteren en wil je insidertips van onze reisfanaten over jouw favoriete bestemming(en) ontvangen? Vraag dan alvast een inspiratiemail aan.