Beste reistijd: november

blog

Geschreven op
donderdag 25 oktober
Geschreven door
Delen op social media

Deze bestemmingen zijn in november goed bereisbaar

Stiekem is november een beetje een saaie maand; de winter komt eraan, het is koud en de feestdagen zijn nog veel te ver weg. We snappen dan ook goed dat je in november lekker op reis wilt. Tropisch weer zul je op weinig plekken vinden in november, maar een lekker zonnetje en aangename temperaturen wel. Hieronder vind je een aantal bestemmingen die goed bereisbaar zijn in november.

Argentinië en Chili

argentinie

Het is volop lente, waardoor de natuur fris opbloeit en de lucht vaak blauw is, maar de sneeuw op bergtoppen nog niet is gesmolten. Picture perfect. Argentijnen hebben zelf nog geen vakantie en de walvismigratie voltrekt zich langs de kust.

Argentinië & Chili

Bhutan & Nepal

nepalbergen

Dit is de beste tijd om trekkings te doen in Nepal & Bhutan. Helderblauwe luchten met witte toppen zijn je dagelijkse uitzicht. In oktober zijn er in Bhutan maar liefst zeven festivals in verschillende regio’s te bezoeken.

Nepal Bhutan

Laos en Cambodja

Het drogere hoogseizoen is net gestart en de temperatuur schommelt rond de 25 graden. Wegen zijn weer goed begaanbaar en het landschap is diepgroen. Ideaal om deze onbekende Aziatische bestemmingen te gaan ontdekken.

Laos  Cambodja

Midden-Amerika

In de Cariben eindigt nu het regen- en orkaanseizoen. De stranden van CubaMexico en Florida liggen er uitnodigend bij, de natuur is op z’n mooist, de temperatuur is gemiddeld 24 graden en je bent de decemberdrukte voor.

Cuba Mexico Florida

Nieuw-Zeeland

Het is lente en de natuur staat in bloei. Verder zijn er in november veel outdoorconcerten, Maorikunstexposities, food- en wijnfestivals en zeilwedstrijden. Je kunt je reis nu mooi combineren met de Fiji-eilanden, ook daar is het nu mooi weer.

Nieuw-Zeeland

Andere landen die goed bereisbaar zijn:
Amerika AustraliëBelize Botswana Brazilië Colombia Costa Rica Ecuador Guatemala IJsland India Indonesië Jamaica Japan Jordanië Madagaskar Maleisië Marokko Myanmar Namibië Nicaragua Panama Portugal Suriname Thailand Zuid-Afrika

Wil je zeker weten dat je op tijd boekt en op de leukste plekken kunt slapen? Krijg geen spijt, boek op tijd! We hebben per bestemming voor je op een rij gezet hoe ver van tevoren je erbij moet zijn.
Ben je je nog aan het oriënteren en wil je insidertips van onze reisfanaten over jouw favoriete bestemming(en) ontvangen? Vraag dan alvast een inspiratiemail aan.