Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Bouw je eigen Suriname-reis

Individuele rondreizen in Suriname

Suriname is met de ongerepte jungle de groenste bestemming ter wereld. Laat je verassen door de goedlachse Surinamers en het historische Paramaribo. Op de plantages word je meegenomen in het beladen slavernijverleden. Terwijl je in Boven-Suriname het best bewaarde stukje Afrika buiten Afrika ontdekt. Kook je eigen roti tijdens een kookworkshop of cross met je eigen jeep een dag door de jungle.

Tijdens je Suriname-rondreis word je met transfers naar de bijzondere plekjes gebracht. Slapen doe je in een koloniaal hotel in de binnenstad en op historische plantages. Puzzel zelf je ideale rondreis in elkaar; heb je hulp nodig, dan helpen we je graag.

Voor reizigers, door reizigers

Met Riksja Suriname reis je eigenwijs en individueel. Wij hebben de beste routes al voor je uitgestippeld, waarbij jij nog volop keuze hebt om de reis naar jouw hand te zetten. Hier een nachtje langer, daar een extra excursie of een special stay? Wat jij wilt. Boek de reis direct of vraag onze hulp, want die geven we je graag.

Bekijk de video over het bouwen van je eigen reis voor onze video over het bouwen van je eigen reis.

  • je beleeft de highlights net even anders
  • je past zelf jouw rondreis aan
  • individueel, maar lokale collega's staan 24/7 voor je klaar
  • je profiteert van onze landenkennis en passie voor Suriname
  • je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd

Je eigen Suriname-reis samenstellen

Selecteer je reisperiode
Kies je favoriete Suriname-reis en pas deze aan
Boek direct online of vraag de reis aan

3 rondreizen in Suriname

Hoogtepunten in Suriname

Duur: 14 dagen / 13 nachten
Reisroute: Paramaribo - Frederiksdorp - Bigi Pan - Bergendal - Boven-Suriname - Paramaribo
Prijs: 1.361,- p.p.
Reisperiode: hele jaar beschikbaar

Welkom in Suriname! Na een lange vlucht kom je eindelijk aan in het levendige, kleurrijke Paramaribo. Een chauffeur brengt je naar de eerste slaapplek in het historische centrum van de stad. Om meteen een goed inkijkje te krijgen in het leven van de Surinamers, stap je samen met een gids op de fiets. Je passeert bijzondere gebouwen, terwijl de gids je meer vertelt over de cultuur en geschiedenis van Suriname. Zigzag tussen de palmbomen, terwijl de Surinamers je vrolijk gedag zeggen!

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Switi Suriname & Dushi Curaçao

Duur: 14 dagen / 13 nachten
Reisroute: Paramaribo - Brokopondo - Fredberg - Boven-Suriname - Para - Zanderij - Curaçao
Prijs: 1.391,- p.p.
Reisperiode: hele jaar beschikbaar

Tijdens deze individuele Suriname-rondreis ontdek je het beste van 2 werelden. Je reis start in het groene Suriname. Je ervaart de koloniale invloeden in Paramaribo en gaat op avontuur in de Surinaamse jungle. Onderweg slaap je op de meest bijzondere plekken en bezoek je de marrons, diep in het binnenland . Als tropisch toetje vlieg je na een indrukwekkende reis met mooie ontmoetingen naar het relaxte Curaçao. Hier kan je bijkomen met een cocktail en een goed boek op de parelwitte stranden.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

No spang in Suriname

Duur: vanaf 17 dagen / 16 nachten
Reisroute: Paramaribo - Frederiksdorp - Bigi Pan - Bergendal - Boven-Suriname - Palumeu - Paramaribo
Prijs: 2.499,- p.p.
Reisperiode: hele jaar beschikbaar

Fawaka! Vandaag begint je Suriname avontuur in het kleurrijke Paramaribo. Een chauffeur brengt je naar de eerste slaapplek in het koloniale centrum. Ontdek op de fiets deze authentieke stad en maak kennis met de goedlachse Surinamers. Geniet van de Surinaamse 'no spang' vanaf de veranda van je cabana of drink een djogo (Surinaams biertje) aan de waterkant.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Wij helpen je op weg

Je kunt de bovenstaande rondreizen door Suriname direct boeken. Maar wil je een combinatie van de Suriname rondreizen of een deel van een rondreis maken, vraag dan een reisvoorstel op maat aan. Bel of mail ons gerust. We geven je eerlijk advies over de slimste route of de zwaarte van een excursie en we boeken graag een vlucht voor je. Zo kunnen we je helpen met het samenstellen van de Suriname-reis die het beste bij je past.

Bekijk de video en bouw je eigen reis

individuele rondreizen

Neem contact met ons op of bel ons op 071 8910133

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen