Riksja Travel Suriname

Naar boven

Overnachten in Suriname

Vervoer & verblijf

Rondreis Suriname overnachtingen
Rondreis Suriname overnachtingen

Slapen in hotels

We vinden het belangrijk dat je niet in onpersoonlijke en grote hotels slaapt, daarom regelen we kleinschalige hotels in Suriname voor je. Dit doen we om twee redenen: om jou een nét wat sfeervoller verblijf te gunnen, maar ook om de locals meer support te geven. Wij hebben kritisch gekeken naar de verschillende accommodaties en een selectie gemaakt met hotels die wij écht leuk vinden. Daarbij hebben we niet alleen gekeken naar hoe sfeervol het is, ook de ligging heeft hier een belangrijke rol in gespeeld.

Slapen tussen de plantages in de jungle van Suriname

Tijdens een reis door Suriname mag een bezoek aan de jungle niet ontbreken. Tijdens onze rondreizen slaap je dan ook op bijzondere plekken in de jungle. ’s Ochtends word je wakker met het geluid van vogels en brulapen, en dit is dan ook zeker een bijzondere ervaring.

Het is erg bijzonder om te overnachten op de 18e eeuwse plantages. Je verblijft hier tussen de statige plantagehuizen, waarbij het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan. De sluizen en kanalen herinneren aan de tijden dat er nog koffie en cacao werden verbouwd.

Rondreis Suriname overnachtingen
Rondreis Suriname en de Antillen

Upgraden accomodaties

Tijdens onze Suriname-rondreizen heb je hier en daar de mogelijkheid om nét wat luxer of specialer te slapen. Je kunt in onze rondreizen zien waar upgrades mogelijk zijn en wat hier de meerkosten van zijn. Hierbij geven we een beschrijving van de upgrade, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Onze upgrade mogelijkheden bieden net dat beetje extra luxe en comfort. Een betere ligging en daarmee een prachtig uitzicht, luxere kamers of een zwembad. Je kiest zelf de momenten tijdens je reis, waarop je de reis op jouw wensen aanpast.

Accommodaties op basis van beschikbaarheid

Onze rondreizen zijn altijd op basis van beschikbaarheid. Omdat we van te voren niet weten waar je gaat slapen, hebben wij ervoor gekozen om geen accommodatienamen te geven. Wij werken wel met een aantal pools samen en we proberen altijd onze eerste keuze voor je te boeken. Mocht dit niet lukken vanwege beschikbaarheid, dan gaan we proberen onze tweede keuze te boeken. Op deze manier kunnen wij niet garanderen waar je overnacht. Pas als de gehele reis is bevestigd, krijg je van ons alle vouchers waarop staat waar je slaapt.

Lodge in Bergendal
Lodge in Bergendal
background-pattern