Beste reistijd: december

blog

Geschreven op
donderdag 25 oktober
Geschreven door
Delen op social media

Deze bestemmingen zijn in december goed bereisbaar

Lekker in december een verre reis maken? Dan staat een zonnetje tijdens je reis waarschijnlijk wel op het lijstje van vereisten. Sommige bestemmingen kunnen in december heel druk zijn omdat de mensen ter plekke zelf dan ook vakantie hebben. Ontwijk je liever het massatoerisme? Dan hebben we hieronder drie mooie opties voor je neergezet.

Cuba

header-wakibi

Kerst wordt in Cuba nauwelijks gevierd, maar op dit eiland in de Caribische zee wordt altijd wel gedanst en muziek gespeeld, dus een feestmaand is het sowieso. En het droge seizoen is begonnen!

Cuba

Kenia & Tanzania

Olifanten Kenia

Na juli en augustus is dit de tweede droge periode in Kenia en Tanzania. Kuddes verblijven nu in het zuidoosten van de Serengeti; gnoes, zebra’s, leeuwen, cheeta’s en hyena’s zijn goed te vinden. Door het weinige water komen ze bij drinkplaatsen samen. Camera in de aanslag, dus!

Kenia & Tanzania

Thailand

Longtail tijdens je Thailand rondreis

Wat is er heerlijker dan kerst en/of nieuwjaar te vieren in de schaduw van een palmboom, met je voeten in warm zand, nadat je net in de warme blauwe zee tussen tropische visjes hebt gesnorkeld?

Thailand

Andere landen die in december goed te bereizen zijn:
Amerika Argentinië Australië Belize Bhutan Brazilië Cambodja Chili Colombia Costa Rica Ecuador Florida Guatemala IJsland India Indonesië Jamaica Japan Laos Madagaskar Maleisië Marokko Mexico Myanmar Nepal Nicaragua Nieuw-Zeeland Panama Sri Lanka Suriname Vietnam Zuid-Afrika.

Wil je zeker weten dat je op tijd boekt en op de leukste plekken kunt slapen? Krijg geen spijt, boek op tijd! We hebben per bestemming voor je op een rij gezet hoe ver van tevoren je erbij moet zijn.
Ben je je nog aan het oriënteren en wil je insidertips van onze reisfanaten over jouw favoriete bestemming(en) ontvangen? Vraag dan alvast een inspiratiemail aan.