Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Bouw je eigen Lapland-reis

Individuele reizen Lapland

Muts op, handschoenen aan en gaan! Achter op de huskyslee glijd je dwars door dikke sneeuw in een sprookjeslandschap. Een reis naar Lapland staat garant voor avontuur. En voor kou, daar kunnen we kort over zijn. Gelukkig bieden de knusse chalets met ontspannen sauna je wat warmte. Sneeuwscooteren, rendiersleeën of slapen in een ijshotel, het is jouw Lapland-reis, dus jouw keuze. Het is een once in your lifetime experience, niet goedkoop maar wel gegarandeerd onvergetelijk. We hebben drie verschillende Lapland-reizen samengesteld, die van elkaar verschillen wat betreft de overnachtingen. Door de verschillende vertrekdagen kun je in iedere reis kiezen voor andere activiteiten. We geven je graag advies.

Bekijk onze individuele rondreizen

Voor reizigers, door reizigers

Met Riksja Lapland reis je eigenwijs en individueel. Wij hebben de beste routes al voor je uitgestippeld, waarbij jij nog volop keuze hebt om de reis naar jouw hand te zetten. Hier een nachtje langer, daar een extra excursie of een special stay? Wat jij wilt. Boek de reis direct of vraag onze hulp, want die geven we je graag.

Advies op maat?

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Ontvang een reisvoorstel op maat.

  • je beleeft de highlights net even anders
  • je past zelf jouw rondreis aan
  • individueel, maar lokale collega's staan 24/7 voor je klaar
  • je profiteert van onze landenkennis en passie voor Lapland
  • je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
Trek erop uit per sneeuwscooter

Je eigen Lapland-reis samenstellen

Selecteer je reisperiode
Kies je favoriete Lapland-reis en pas deze aan
Boek direct online

3 rondreizen in Lapland

Lapland, even proeven

Duur: vanaf 4 dagen / 3 nachten
Reisperiode: 6 januari tot 13 april 2020
Startdag: woensdag
Prijs: 269,- p.p.
Vluchten: optioneel bij te boeken

Even een (lang) weekend naar een heel andere wereld? Waar we in Nederland en België steeds minder sneeuw krijgen valt er in Fins Lapland meer dan genoeg. Daar horen dan ook typische winterse activiteiten bij. Zo stap je in elk geval in een slee en word je door enthousiaste husky's door het winterlandschap getrokken. Je slaapt in de hoofdstad Rovaniemi, wat de officiële woonplaats van de kerstman is. Wil je ook eens weten hoe het is om in een hotel gemaakt van sneeuw te overnachten? Voeg die overnachting dan eenvoudig zelf toe aan je Lapland reis.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Actief in Lapland

Duur: 5 dagen / 4 nachten
Reisperiode: 6 januari tot 13 april 2020
Startdag: zaterdag en woensdag
Prijs: 269,- p.p.
Vluchten: optioneel bij te boeken

Beleef in een kleine week de winter tijdens je reis door Lapland. Je slaapt in de Lapse hoofdstad Rovaniemi en als je wilt in een romantische chalet in de ruige natuur. Enthousiaste husky's nemen je mee de witte wonderwereld in en verder kies je zelf welke excursies je wilt toevoegen aan je Lapland reis. Dobber in een wak met het Noorderlicht boven je, sneeuwscooter over bevroren meren of ga je liever de natuur in op een rendierslee?

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Winter wonderland

Duur: 8 dagen / 7 nachten
Reisperiode: 6 januari tot 13 april 2020
Startdag: zaterdag
Prijs: 144,- p.p.
Vluchten: optioneel bij te boeken

Onze langste en meest complete reis in Fins Lapland. Husky's nemen je per slee mee de natuur in. Zoevend over verse sneeuw en bevroren meren voel je dat je in Lapland bent. Speciaal is ook de overnachting in een hotel gemaakt van ijs: de wanden, het dak, de bedden en zelfs de glazen in de bar zijn bevroren. Verder heb je ook in deze rondreis volop keuze om het je eigen reis te maken. Hengel je lunch uit een bevroren meer, leer een sneeuwscooter besturen of picknick je liever onder het Noorderlicht?

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Wij helpen je op weg

Je kunt de bovenstaande Lapland-reizen direct boeken. Maar wil je een combinatie van de rondreizen of een deel van een rondreis maken, vraag dan een reisvoorstel op maat aan. Bel of mail ons gerust. We geven je eerlijk advies over de slimste route of de zwaarte van een excursie en we boeken graag een vlucht voor je. Zo kunnen we je helpen met het samenstellen van de Lapland-reis die het beste bij je past.

Plan online een belafspraak in met onze reisspecialisten 

Bekijk de video en bouw je eigen reis

individuele rondreizen

Neem contact met ons op of bel ons op +31(0)71 891 01 41

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen