Riksja Travel Cambodja

Naar boven

Overnachten in Cambodja

Vervoer & verblijf

Waar slaap je in Cambodja?

Tijdens je reis met Riksja Cambodja slaap je zo veel mogelijk in karakteristieke accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. De meeste overnachtingsplekken hebben een behoorlijk comfortniveau, een eigen badkamer en sanitair en airconditioning. Vaak is er bij het hotel ook een zwembad aanwezig. De accommodaties in kleine dorpjes zijn vaak eenvoudig.

We hebben de accommodaties zelf bezocht en uitgekozen. Hierbij letten we op de juiste combinatie van ligging, vriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel, hygiëne en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Karakteristiek overnachten

Wij kiezen voor sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Zo slaap je tijdens je verblijf op het platteland in een homestay en op het eiland in een sfeervolle bungalow op het strand. De meeste accommodaties van Riksja Cambodja vallen onder deze groep. Dit betekent een goed verblijf met douche en toilet zonder overbodige ‘luxe’, maar wel veel sfeer. Enkele voorbeelden zijn: Thuis op het Cambodjaanse platteland en Even zen aan zee…

Special stay

Bij sommige bouwstenen hebben we accommodaties gevonden die iets duurder zijn dan degene die we normaal gesproken aanbieden, maar dan overnacht je ook echt speciaal. Dit heeft vooral met een stukje luxe te maken, maar daarnaast zijn ze vaak ook sfeervoller. Wanneer je voor onze Special Stay accommodatie kiest, verblijf je bijvoorbeeld in een sfeervol hotel met zwembad in de  stad of in een comfortabel resort aan het strand. De special stay accommodaties kun je onder andere vinden onderaan bij de bouwstenen Indrukwekkend Phnom Penh en Chillen in Cambodja.

Eenvoudige accomodatie

Dit zijn simpele overnachtingen met beperkte faciliteiten, welke goed passen bij de omgeving waar je verblijft. Tijdens je verblijf in een vissersdorp overnacht je bij je gastgezin in een paalwoning. Op deze manier ervaar je het leven van de locals het beste. In de jungle overnacht je in een eenvoudige houten lodge in de natuur. Bouwstenen met eenvoudige overnachtingen zijn onder andere Catch of the day en Puur en natuur.

background-pattern