Naar boven

Bouwstenen Cambodja

Individuele Cambodja-bouwstenen

Bouwstenen zijn korte individuele Cambodja-reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Cambodja-rondreis samenstellen. Ook kun je kiezen voor een rondreis Cambodja; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat het ons dan weten. Wil je een handig overzicht van alle bouwstenen? Bekijk dan onze kaartpagina.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Cambodja specialisten helpen je graag verder.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd
Regio
1

Cambodja

We hebben unieke, sfeervolle en comfortabele slaapplekken uitgekozen voor jouw Cambodja reis. We hebben de leukste en meest bijzondere excursies al voor je uitgekozen en toegevoegd aan de Cambodja bouwstenen. De meeste Cambodja bouwstenen zijn individueel, maar bij een aantal kun je ook in een klein groepje reizen.
Decorative torn edge
Regio
2

Cambodja combineren met ...

De hoogtepunten Angkor Wat en Phnom Penh mogen niet aan je reis ontbreken. Als je wat langer de tijd hebt kun je tijdens je Cambodja reis op het platteland verblijven, uitrusten aan de stranden of een trekking maken in het groene noorden. Maar Cambodja is ook geschikt om te combineren met de buurlanden Thailand, Laos en/of Vietnam.
Decorative torn edge
background-pattern