ANVR logo
SGR logo
Calamiteitenfonds logo

Naar boven

skyline-Philadelphia-Amerika-vakantie

Philadelphia: Liberty Bell & cheesesteak

bouwsteen

 • Reisschema:
  Philadelphia
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Activiteit:
  Bezoek aan South Street en Italian market met een gids
 • Reissom:
  vanaf € 450,- p.p. bij 2 personen
✓ Verblijf in een modern stadshotel in het centrum met zwembad

✓ Tour met gids over de Italian market en South Street
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst in Philadelphia

Met het vliegtuig, trein of huurauto kom je aan in de stad. Je hebt er geen huurauto nodig, dus deze laat je in de parkeergarage staan. Philly, zoals de stad ook wel liefkozend genoemd wordt, is drastisch veranderd de afgelopen jaren waardoor de stad nu optimaal te voet te verkennen is. Daarom verblijf je in een modern hotel midden in het winkelgebied, zodat je in ongeveer twintig minuten naar de Independence Historic Area loopt.

Maak de eerste avond een wandeling door de buurt en zoek een café, restaurant of club op om de avond te eindigen of te beginnen… Zie je een BYO (Bring Your Own) bord in het restaurant hangen dan mag je eigen wijn of bier meenemen. Je betaalt soms “corkage fee”, een kleine vergoeding voor het ontkurken van je eigen wijnfles en de glazen die je gebruikt.

Decorative torn edge

Dag 2 – Verblijf in Philadelphia

Eet niet teveel aan het begin van dag 2 in Philadelphia! Daar waar vroeger de stadsgrens eindigde, begint vandaag de rondleiding. Je maakt deze samen met een Engelssprekende gids en nog andere reizigers. Je begint in de wijk die bekend staat om mozaïeken en muurschilderingen en eindigt op de Italiaanse markt om lokale lekkernijen te proeven. Eet smakelijk!

 

Decorative torn edge

In de middag kun je verder op zoek naar de bezienswaardigheden in de historische wijk. Bezoek de plek waar de grondwet werd opgesteld en de Verklaring van Onafhankelijkheid werd ondertekend en de Indepence Hall waar de Liberty Bell vroeger in de toren hing. Om de Indepence Hall te bezoeken, haal je in het Visitor Center een gratis ticket waarop een bepaalde tijd aangegeven wordt waarop je de hal mag bezoeken.

Wil je de calorieën van de Philly Cheese steak eraf branden ga dan naar de Rock Steps, bekend van de Rocky films en ren net als Sylvester Stallone de trap op. Je vindt de trappen bij het Philadelphia Museum of Art.

Decorative torn edge

Dag 3 – Vertrek uit Philadelphia

Gaat je trein of vliegtuig in de middag of stap je na de lunch de auto in om door te reizen dan kun je deze ochtend de stad verder verkennen. Zet je culinaire zoektocht verder in Reading Terminal Market of ga je kunsthart ophalen bij Barnes Foundation. In Philadelphia gebeurden veel dingen voor de eerste keer of werden hier uitgevonden. Zo zou je langs het huis van Betsy Ross kunnen gaan, die de eerste Amerikaanse vlag naaide!

Reis vandaag verder naar de hoofdstad Washington of richting het noorden naar New York. Of wellicht is vandaag de dag om de Amish te gaan ontmoeten..?

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Philadelphia: Liberty Bell & cheesesteak

Deze bouwsteen is goed te combineren met

bouwsteen

Wuiven naar het Witte Huis in Washington DC

 • Washington DC
 • 3 dagen / 2 nachten
 • vanaf € 370,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
bouwsteen

Op bezoek bij de Amish

 • Lancaster - Amishgebied
 • 3 dagen / 2 nachten
 • vanaf € 345,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern