Van inpaktips tot reisgadgets: deze praktische tips mag jij niet missen

blog

Geschreven op
maandag 27 mei
Geschreven door
Delen op social media

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat tal van mensen weer de koffers pakken en de zon buiten Nederland opzoeken. Behoor jij ook tot de gelukkigen? Dan hebben wij de ultieme reistips handig voor je gebundeld!

Geboekt! Laat de voorpret maar beginnen

“Waar gaan we heen? Hoe lang? Wanneer? Wat willen we zien? Hoe duur zijn de tickets?” Waar het uitzoeken van een vakantie soms nog bijna als werk aanvoelt, zo groot is de opluchting als alles in kannen en kruiken is. Want dan staat er nog maar één ding te doen: te genieten van de voorpret! En hoe je daar het meeste plezier uit kunt halen, vertellen we je hier.

Last minute weg? Vergeet dit niet

visumcentrale

Oké, vooruit … niet altijd ben je na boeking helemaal klaar. Want soms moet je nog je vaccinaties en je visum én kijken of je reisverzekering en paspoort nog wel geldig zijn. Vooral als je op korte termijn weggaat, betekent dat dat je nog wel even aan de bak moet. Waar je allemaal aan moet denken, hebben we nog even voor je op een rij gezet.

Tijd om je koffer te pakken!

De vertrekdatum nadert, de koffer staat al klaar … maar wat moet er allemaal in en wat neem je mee in de handbagage? Om ervoor te zorgen dat je je op de plaats van bestemming niet voor je kop hoeft te slaan omdat je tóch je tandenborstel of oplader bent vergeten, hebben we een superhandige paklijst voor een verre reis samengesteld. Reis je met kinderen? Dan ziet je koffer er net iets anders uit, dus ook daarvoor hebben we een fijne paklijst. En dat niet alleen, we delen ook nog de beste insidertips hoe je je koffer of rugzak het beste in kunt pakken! (Kleding rollen of vouwen, wat doe jij?)
En dan delen we als kers op de taart ook nog eens vijf onmisbare reisitems met je. En voor kinderen hebben we zelfs tien hebbedingen! Hoe fijn wil je het hebben?

Gaan met die banaan

Houden de praktische tips op zodra je in het vliegtuig stapt? Niet helemaal. Want als er één ding is waar we een gruwelijke hekel aan hebben, dan is het aan … jawel, een jetlag. Hoe vervelend is het als je de eerste dagen van je vakantie helemaal voor pampus ligt en eigenlijk die mooie omgeving niet ten volle kunt waarderen? Gelukkig kun je er iets tegen doen. Wat? Dat vertellen we je aan de hand van negen anti-jetlagtips.

Fijne reis!