Beste reistijd: juli

blog

Geschreven op
dinsdag 23 oktober
Geschreven door
Delen op social media

Deze bestemmingen zijn in juli goed bereisbaar

Hoera, tijd voor vakantie! Natuurlijk hoeven we in de maand juli doorgaans voor het weer Nederland helemaal niet uit, maar stiekem kunnen we het met zijn allen toch niet laten. Ga je ver reizen, dan moet je er rekening mee houden dat op sommige plekken de seizoenen zijn omgekeerd. Hoe jammer zou het zijn als je alleen maar korte broeken inpakt, terwijl het op je bestemming kouder is dan in Nederland?! Dit zijn perfecte welke bestemmingen voor de maand juli:

Amerika

Grand canyon North rim Amerika

Van april tot oktober kun je goed reizen door het zuidwesten van Amerika. Juli is dit dé zomermaand met veel outdooractiviteiten (volop baseball-seizoen) en Independence Day op 4 juli. Ontdek groot, groter, grootst vanuit onze sfeervolle en knusse hotels.

Amerika

Brazilië

Braziliaanse vrouwen - rondreis

Brazilië is altijd lekker, maar we raden in de zomermaanden de tropische noordoostkust aan, bijvoorbeeld Salvador de Bahia en/of Recife, in combinatie met de Amazone die nu op z’n ‘droogst’ is.

Brazilië

Canada

De zomermaanden juli en augustus zijn qua temperatuur het best voor een reis door de Rocky Mountains. Ontdooide bergmeren, begaanbare wandelpaden en de kans op beren spotten. Let’s go into the wild!

Canada

Italië

In juli is het heet in de middeleeuwse Italiaanse steden. Maar zoek je de kust op, dan is Italië fantastisch in de zomer. Juli is ook beter dan augustus; dan heeft heel het land zelf vakantie. En wat is er nou beter dan afkoelen met een lekker Italiaans ijsje?

Italië

Andere landen die in juli doorgaans goed te bereizen zijn:

Australië Belize Bolivia Botswana China Colombia Costa Rica Ecuador Griekenland Guatemala IJsland India Indonesië Jamaica Kenia Madagaskar Maleisië Mexico Myanmar Namibië Nicaragua Panama Peru Portugal Sri Lanka Tanzania Thailand Tibet Vietnam Zuid-Afrika

Wil je zeker weten dat je op tijd boekt en op de leukste plekken kunt slapen? Krijg geen spijt, boek op tijd! We hebben per bestemming voor je op een rij gezet hoe ver van tevoren je erbij moet zijn.
Ben je je nog aan het oriënteren en wil je insidertips van onze reisfanaten over jouw favoriete bestemming(en) ontvangen? Vraag dan alvast een inspiratiemail aan.