Beste reistijd: januari

blog

Geschreven op
donderdag 25 oktober
Geschreven door
Delen op social media

Deze bestemmingen zijn in januari goed bereisbaar

We kunnen ons goed voorstellen dat je na feestdagen het gure winterweer (en je familie) wel een beetje zat bent. Even Nederland ontvluchten naar de zon of een hele gave bestemming is dan natuurlijk erg verleidelijk. Niet alle bestemmingen zijn even goed bereisbaar en je wilt vóóral niet naar een bestemming waar het regent of ijskoud is. Daarom hebben we de beste bestemmingen van januari op een rijtje gezet. Onze bestemmingsexperts kunnen je per bestemming verder adviseren.

Cuba

Schud de winterblues uit je lijf op het ritme van de rumba, rijd in een oldtimer door historisch Havana en maak te paard een rit door de tabaksvelden, voordat je neerploft op een van de Caribische stranden.

Cuba

Kenia

Neushoorn Kenia

Januari is een droge periode, waardoor je snel dieren rond drinkplaatsen kunt spotten. Kenia en ook Tanzania zijn het hele jaar door goed te bereizen. Juni t/m september en december t/m februari zijn de droogste periodes. Ga op safari en leer over de cultuur en het leven van de Masai.

Kenia

Thailand

Bootjes Thailand

Heerlijke temperaturen en vaak regenvrij in januari. De kerstkilo’s loop je eraf tijdens een trekking naar bergstammen, ga daarna eilandhoppen in het zuiden.

Thailand

Andere landen die in januari goed bereisbaar zijn:
Amerika Argentinië Australië Belize Bhutan Brazilië Cambodja Chili China Colombia Costa Rica Ecuador  Florida Guatemala IJsland India Indonesië Jamaica Laos Lapland Maleisië Marokko Mexico Myanmar Nepal Nicaragua Nieuw-Zeeland Panama Sri Lanka Tanzania Vietnam Zuid-Afrika.

Wil je zeker weten dat je op tijd boekt en op de leukste plekken kunt slapen? Krijg geen spijt, boek op tijd! We hebben per bestemming voor je op een rij gezet hoe ver van tevoren je erbij moet zijn.
Ben je je nog aan het oriënteren en wil je insidertips van onze reisfanaten over jouw favoriete bestemming(en) ontvangen? Vraag dan alvast een inspiratiemail aan.