Naar boven

Winterreizen Noorwegen & Zweden

Noorwegen & Zweden winterreizen

Noorwegen & Zweden kun je ook heel goed in de winter bezoeken. Het is dan een compleet andere wereld en niet te vergelijken met de zomer. Hiervoor hebben wij dan ook een aparte winter programma’s voor samengesteld die je terug kunt vinden op Riksja Lapland

Tromsø ligt in het uiterste noorden van Noorwegen, 400 km boven de noordpoolcirkel: de ideale plek om het noorderlicht in Noorwegen te spotten. Hier geen uitgestrekte bossen en meren, maar fjorden, eilanden en spitse bergtoppen. De perfecte uitvalsbasis van waaruit je de omliggende fjorden en het binnenland kunt verkennen.

Maar ook in het zuiden van Noorwegen kunnen wij een mooie winterreis voor je organiseren. Combineer de hippe steden Oslo en Bergen met Geilo; de ideale plek om actief te zijn in het Noorse winterwonderland. Maak een fjorden cruise, één van de mooiste treinreizen ter wereld én een sneeuwscooter tocht. Duurzaam én leuk, je legt de reis af per boot en trein.

Zweeds Lapland is een ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk alternatief voor een traditionele wintersportvakantie. De perfecte plek voor echte quality time met elkaar. Verblijf in familievriendelijke chalets, maak een treinrit met de poolcirkel express, ga op sneeuwscooter avontuur en ontmoet de lieve husky’s tijdens een sledetocht.

Heb je vragen? Bel of mail dan onze ervaren Scandinavië-specialisten Suzanne en Fronie, ze helpen je graag verder op weg.

background-pattern