Coronavirus

Algemene informatie

Gezondheid

Coronavirus Jordanië

Veilig reizen in Jordanië

We mogen weer! Inmiddels is bekend gemaakt dat het reisadvies van Jordanië is aangepast. Dat betekent dat er weer naar Jordanië gereisd mag worden. Je moet je wel aan een aantal inreisregels houden.

Voordat je vertrekt informeren wij je over de actuele lokale Corona-maatregelen op je bestemming. Wijs op reis betekent dat je als reiziger zelf ook voorbereidingen treft om je reis zo plezierig en veilig mogelijk te laten verlopen. De belangrijkste regel is: bekijk wat de voorschriften zijn op de plaats van je bestemming en zorg dat je deze opvolgt. Omdat de maatregelen regelmatig worden aangepast raden we je aan om de website de website van het Jordaanse overheid bekijken voor meer informatie en details. Je vind daar ook het online registratie formulier wat je dient in te vullen voor aankomst.

Nederlanders adviseren wij voor reisadviezen per bestemming de website van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken in de gaten te houden.

Belgen adviseren wij voor reisadviezen de website van het Belgische Ministerie van Buitenlandse zaken in de gaten te houden.

Wij vinden het belangrijk dat je veilig in Jordanië blijft reizen. In ons reisprogramma hebben we hier dan ook volop aandacht aan besteed. Zo reis je individueel, met eigen huurauto of een auto met privé chauffeur en slaap je op kleinschalige slaapplekken.

Veiligheid van onze reizigers gaat altijd boven alles. We zijn erop voorbereid jou, ook ten tijde van corona, veilig op reis te laten gaan. En gelukkig hoef je daarvoor geen concessies te doen aan de beleving van je reis. Juist niet zelfs.

Praktisch

Corona maatregelen tijdens je Jordanië reis

Jordanië

• Mondkapjes zijn verplicht in alle openbare ruimtes, behalve voor kinderen jonger dan vijf jaar.
• Winkels, horeca en musea zijn open, maar er kunnen beperkingen gelden, zoals een beperkte capaciteit. z
• Buiten en binnen houdt je 1,5 meter afstand.

Reis met je eigen huurauto of met een privé chauffeur

Je kunt heel goed in Kroatië met een huurauto. Een reis met een huurauto is het meest corona-proef. Je neemt zo het minste risico en bepaalt zelf hoe laat je vertrekt en waar en wanneer je stopt. We zorgen er dan voor dat ter plaatse een huurauto voor je klaarstaat, waarmee je zelfstandig en individueel kunt rondreizen. Laat je je liever rondrijden door een chauffeur, dan zorgen we ervoor dat deze chauffeur zich aan alle protocollen houdt, zoals het dragen van een mondkapje en het regelmatig reinigen en desinfecteren van de auto. Extra fijn van deze manier van reizen, je kunt zo niet alleen de drukte ontlopen, maar ook de sfeer van het land het beste kunt ervaren.

auto huren Jordanië
Jordanië

Safe Travels Keurmerk

Jordanië hebben het keurmerk Safe Travels van de World Travel and Tourism Council (WTTC) gekregen. Dit betekent dat de gezondheids- en hygiënestandaarden in beide landen in overeenstemming zijn met de wereldwijde gezondheids- en hygiëneprotocollen voor veilig reizen. Zo weet jij als reiziger dat lokaal gewerkt wordt met goede en concrete protocollen waarin jouw veiligheid gewaarborgd blijft.

We staan voor je klaar

Wil je graag op reis naar Jordanië en heb je nog vragen? Qe staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, de mogelijkheden én natuurlijk hoe je veilig in Jordanië kunt reizen ten tijde van corona.

Je kunt ons bereiken via jordanie@riksjatravel.nl of telefonisch via +31 (0)71 891 0155.

Wil je meer weten over veilig reizen tijdens corona? Lees dan onze blog zo ga je veilig op reis tijdens corona.

Mocht je meer informatie willen rondom het coronavirus, dan kun je terecht op www.riksjatravel.nl/coronavirus/ of bellen met je reisspecialist.

Riksja bestemmingsexperts Omar en Vincent
✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 november 2021 een reis bij ons boekt krijg je van ons gratis het Super Flex-voorwaardenpakket ter waarde van €250 cadeau. Hiermee ben je gegarandeerd dat je gratis je reis kan annuleren of wijzigen tot 30 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.