Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

De ultieme vrijheid met je eigen huurauto

Rijden met een eigen huurauto is een prettige manier om door Jordanië te reizen, het geeft je namelijk alle vrijheid. In het begin wellicht even wennen, maar als je in Nederland kunt autorijden dan kun je ook in Jordanië autorijden. De hoofdwegen zijn zeer goed geasfalteerd en alles is duidelijk aangegeven. Maak een fotostop en pak broodjes in voor een picknick op een mooie spot. Je kunt kiezen uit verschillende soorten huurauto’s, van klein tot groot.

Op pad met je eigen chauffeur

Tijdens de reis word je door een privé-chauffeur rondgereden die jou de mooiste plekjes van dit land laat zien. Zelf vonden wij dit een erg leuke manier van rondreizen, omdat je zo niet op de weg hoeft te letten en volop kunt genieten van de indrukwekkende omgeving. Daarnaast weet de Jordaanse chauffeur enorm veel over het land en kan jou (in het Engels) veel vertellen over de cultuur en de bezienswaardigheden. Om chauffeur in de toeristenbranche te kunnen zijn, dien je in Jordanië een opleiding te hebben gevolgd en over een diploma te beschikken. Onze lokale agent controleert dit altijd, je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je door de chauffeur naar een verkeerde plek wordt gebracht.

Je Jordanië huurauto reserveren

De huurauto Jordanië is nog niet inbegrepen in de reissom. Deze kun je gemakkelijk bij ons regelen. Riksja Jordanië werkt samen met Sunny Cars één van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid.

Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Je Sunny Cars huurauto boek je eenvoudig via de onderstaande zoekmachine, maar wanneer je wilt dat wij een passende huurauto voor je inplannen, geef dit dan aan bij aanvraag of boeking.

Boek je de huurauto zelf, volg dan deze stappen in de onderstaande tool:

1. Vul het veld “ophalen” in: hier kun je aangeven dat je de huurauto wilt vanaf Amman. Je kunt de “adresaflevering” kiezen, waarbij de auto in sommige gevallen gratis bij het hotel afgeleverd kan worden. Dit kun je (later) terugvinden in de huurvoorwaarden in de tool.
2. Vul de datum in waarop je de auto wilt hebben. Dit kan bijvoorbeeld pas op dag 3 zijn, wanneer je eerst Amman wilt ontdekken. In de stad zelf heb je namelijk de auto niet nodig en wij regelen een luchthaventransfer voor je bij aankomst naar je hotel.
3. Inleverdatum: gaat je vlucht terug vanaf Amman, vul dan de datum in met inleveren bij aankomst in Amman. Ook als je een laatste nacht bij de luchthaven slaapt. Deze biedt namelijk een gratis transfer naar de terminals. Eindigt je reis in Aqaba, dan kun je de auto het beste inleveren in de stad of laten ophalen bij je accommodatie zodra je in Aqaba aankomt. Inleveren op de luchthaven van Aqaba is namelijk niet mogelijk. Je neemt zelf een taxi naar de luchthaven, tenzij je kiest voor een transfer via ons.
4. Klik “Zoek huurauto’s”.
5. In het menu links vind je de verschillende types terug. Ook vind je nu de knop met huurvoorwaarden terug, waarin je alles rustig na kunt lezen.
6. Kies de optie die bij je past en maak de boeking rond.

 

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen