Naar boven

Bouwstenen Tanzania en Kenia

Bouw je eigen reis door Tanzania en Kenia

Bouwstenen zijn korte individuele Tanzania en Kenia-reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Tanzania en Kenia rondreis samenstellen. Ook kun je kiezen voor een rondreis Tanzania en Kenia; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Tanzania en Kenia specialisten helpen je graag verder.

1
2
3
Land
1

Tanzania

Tanzania kan met recht de wildlife-bestemming van Afrika genoemd worden. Je spot de Big Five in de Serengeti en Ngorongoro krater, passeert op de trappers Kili dorpjes en staart over spiegelgladde meren vanuit je safaritent.
Decorative torn edge
Land
2

Kenia

Kenia doet zeker niet onder aan Tanzania qua wildlife, wel is het er een stukje goedkoper. En naast de safari's aan de voet van de Kilimanjaro, treed je hier ook in de voetsporen van de Masai.
Decorative torn edge
Regio
3

Kilimanjaro

Deze imposante, vrijstaande vulkaan omringd door vlakke savanne, vraagt er om beklommen te worden. We bieden twee trekkingen aan; onze favoriete maar pittige trekking, en een lichtere variant. De mogelijkheid voor lopen in een kleine groep bestaat ook.
Decorative torn edge
background-pattern