Naar boven

Bouwstenen Tanzania en Kenia

Bouw je eigen reis door Tanzania en Kenia

Lion viewing in Tanzania

Bouwstenen zijn korte individuele Tanzania en Kenia-reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Tanzania en Kenia rondreis samenstellen. Ook kun je kiezen voor een rondreis Tanzania en Kenia; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Tanzania en Kenia specialisten helpen je graag verder.

1
2
3
Land
1

Tanzania

Tanzania is dé heilige graal van de Afrikaanse safari. Spot de big 5 in de Serengeti en de Ngorongoro krater. Maar ook een culturele ontmoeting met de lokale bevolking is ene onvergetelijke ervaring. Ten slotte kun je aan de voet van de Kilimanjaro, in het regenwoud, je eigen koffie plukken, proeven van lokaal eten en wandelingen maken.
Decorative torn edge
Land
2

Kenia

Kenia is 'die andere' waanzinnige wildliferegio in Afrika. Samen met je privégids reis je langs grote meren met nijlpaarden en krokodillen erin. Ook reis je door de Masai Mara, waar je onwijs dicht bij de wilde dieren komt. Tijdens een overnachting in een Eco Camp bij de Masaai zie je een bijzonder sterrenhemel en leer je over oeroude gebruiken.
Decorative torn edge
Regio
3

Zanzibar

De tropische eilandengroep Zanzibar is de parel in de Indische Oceaan. Je rust hier uit aan een van de vele witte zandstranden, leert over de rijke geschiedenis en culturen van het eiland, snorkelt tussen kleurrijke visjes en proeft van de tientallen verschillende kruiden die het eiland 'spice island' noemen.
Decorative torn edge
Regio
4

Kilimanjaro

Deze imposante, vrijstaande vulkaan omringd door vlakke savanne, vraagt er om beklommen te worden. We bieden meerdere trekkingen aan; onze favoriete maar pittige trekking, en een lichtere variant. De mogelijkheid voor lopen in een klein, internationaal gezelschap bestaat ook. Weet jij de Uhuru Peak te bereiken op ruim 5800 meter hoog?
Decorative torn edge
background-pattern