Bouwstenen Tanzania en Kenia

Bouw je eigen reis door Tanzania en Kenia

✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 januari 2022 een reis bij ons boekt krijg je van ons gratis het Super Flex-voorwaardenpakket ter waarde van €250 cadeau. Hiermee ben je gegarandeerd 100% flexibiliteit en gratis je reis omboeken of wijzigen tot 15 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.

Bouwstenen zijn korte individuele Tanzania en Kenia-reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Tanzania en Kenia rondreis samenstellen. Ook kun je kiezen voor een rondreis Tanzania en Kenia; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Tanzania en Kenia specialisten helpen je graag verder.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd
Regio
1

Tanzania

Tanzania kan met recht de wildlife-bestemming van Afrika genoemd worden. Je spot de Big Five in de Serengeti en Ngorongoro krater, passeert op de trappers Kili dorpjes en staart over spiegelgladde meren vanuit je safaritent.
Decorative torn edge
Regio
2

Kenia

Kenia doet zeker niet onder aan Tanzania qua wildlife, wel is het er een stukje goedkoper. En naast de safari's aan de voet van de Kilimanjaro, treed je hier ook in de voetsporen van de Masai.
Decorative torn edge
Regio
3

Kilimanjaro

Deze imposante, vrijstaande vulkaan omringd door vlakke savanne, vraagt er om beklommen te worden. We bieden twee trekkingen aan; onze favoriete maar pittige trekking, en een lichtere variant. De mogelijkheid voor lopen in een kleine groep bestaat ook.
Decorative torn edge