Menu background

Naar boven

Bouwstenen Tanzania en Kenia

Bouw je eigen reis door Tanzania en Kenia

Bouwstenen zijn korte individuele Tanzania en Kenia-reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Tanzania en Kenia rondreis samenstellen. Ook kun je kiezen voor een rondreis Tanzania en Kenia; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je een handig overzicht van alle bouwstenen? Bekijk dan onze kaartpagina. Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat het ons dan weten.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Tanzania en Kenia specialisten helpen je graag verder.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd
✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 juni 2023 een reis bij ons boekt, krijg je van ons gratis het flex voorwaardenpakket ter waarde van 250 euro cadeau. Indien corona gerelateerd kan je je reis gratis omboeken of wijzigen tot 45 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.
Regio
1

Tanzania

Tanzania kan met recht de wildlife-bestemming van Afrika genoemd worden. Je spot de Big Five in de Serengeti en Ngorongoro krater, passeert op de trappers Kili dorpjes en staart over spiegelgladde meren vanuit je safaritent.
Decorative torn edge
Regio
2

Kenia

Kenia doet zeker niet onder aan Tanzania qua wildlife, wel is het er een stukje goedkoper. En naast de safari's aan de voet van de Kilimanjaro, treed je hier ook in de voetsporen van de Masai.
Decorative torn edge
Regio
3

Kilimanjaro

Deze imposante, vrijstaande vulkaan omringd door vlakke savanne, vraagt er om beklommen te worden. We bieden twee trekkingen aan; onze favoriete maar pittige trekking, en een lichtere variant. De mogelijkheid voor lopen in een kleine groep bestaat ook.
Decorative torn edge
background-pattern